Kære Integrationsminister Kaare Dybvad 


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Jeg hørte dit indlæg forleden, på mødet på Københavns Rådhus om racisme. Det du talte om var jeg enig i, men jeg var utrolig skuffet over, at du slet ikke nævnte de aktuelle antisemitiske problemer. Jeg skriver derfor til dig. Det er dels i egenskab af medlem af Borgerrepræsentationen, men også som dansker af jødisk herkomst. Jeg har med stor interesse set, hvordan dit parti, socialdemokraterne, har reageret konsekvent på de fornyede antisemitiske tiltag. Imidlertid synes jeg der er behov for en mere indgående drøftelse i relation til den antisemitisme, som direkte kan henføres til integration. Og som du er minister-ansvarlig for. Derfor vil jeg spørge, om du vil have mulighed for en kortere samtale hos dig i Ministeriet, om dette spørgsmål. Det vil jeg sætte stor pris på – og håber også det måske kan være til nytte for det videre arbejde.
 Venlig hilsen Finn Rudaizky

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)