Klumme: Bør prøves ved en domstol. Undervisning i sex uden gennemsigtighed


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Hemmeligholdelsen af Normstormernes materiale undrer flere skoleledere fra de skoler, hvor Normstormerne har undervist. Det gælder blandt andre Otto Strange Møller, der leder Ingrid Jespersens Gymnasieskole. Normstormerne underviser i “hvordan kroppen er indrettet til kæresteforhold til forskellige seksuelle retninger til forskellige kønsopfattelser og kønsidentiteter”. Skolelærer og lgbt-debattør Jesper W.Rasmussen, finder det på facebook stærkt kritisabelt , at det tilsyneladende ikke er muligt for offentligheden at kontrollere karakteren af det undervisningsmateriale, der undervises med på folkeskoleniveau. Som det er nu, er Normstormerne’s  undervisning fuldstændig uden kontrol. Fakta er, at der er tale om stærkt politiserede aktivister, der har adgang til at undervise på dette område.
Efter DanskFolkeparti’s  opfattelse, er det helt vildt, at kommunens tilsynsmyndighed, Ankestyrelsen, afviser, at der selvfølgelig bør være gennemsigtighed i hvilke undervisningsmaterialer der bruges til undervisningsbrug. Sagen er meget principiel, men også et eklatant brud på norm og sædvane i Københavns Kommune omkring rimeligheden i at offentligheden, skolevæsenet og  forældre ved hvad deres børn undervises i.  Da der er tale om en helt ny praksis, så vil jeg ønske, at nogen kan få gennemført en fri proces ved domstolene omkring hemmelighedskræmmeriet og lovligheden ved at myndighed og tilsynsmyndighed nægter aktindsigt og dermed skaber myter om hvad børnene bliver fodret med af mystik.
Dansk Folkeparti tager kraftig afstand fra den manglende gennemsigtighed. Det er helt vildt, det man har gang i. Og bedre bliver det bestemt heller ikke af, at lukketheden er nøjagtig den samme i Århus. To socialdemokratisk ledede kommuner svigter demokrati og aktindsigt.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)