Klumme: EU’s Palæstina-politik skaber mere terror


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Torsdag den 5. maj stod jeg ved stranden i Tel-Aviv. Der var to vigtige og sammenfaldende begivenheder, som min familie og jeg skulle fejre. Danmarks befrielse fra det forbryderiske og nazi-støvletrampende Hitler styre samt staten Israels 74 årige fødselsdag. Aftenen inden, den 4. maj, havde vi i Israel tændt lys i vinduerne. Tankerne gik også herfra til de uselviske danske frihedskæmpere, der ubetinget er hovedårsagen til vores frihed. Her i Tel-Aviv skulle den 74 års FN-godkendte stat, fejres med en avanceret flyopvisning.

Timerne inden, havde vi besøgt Israels første premierminister David Ben-Gurion’s oprindelige bolig, som idag er et velbesøgt museum. Bl.a. med billeder fra møde mellem Ben-Gurion og tidligere statsminister Jens Otto Krag. Men, tilbage til Tel-Aviv’s strand og et blik mod himlen. Her så man mange typer af flyvemaskiner og droner, fløjet af dristige piloter’s “kunstner” i højderne, som fik de mange tilskuere til at holde vejret. Artisteri i luften. Det er forøvrigt USA som leverer Israel sine fly, men Israel uddanner selv egne piloter. USA har sagt, at Israel har et af verdens bedste luftvåben og Israel har sagt, at uden et luftvåben i den klasse, så ville Israels sikkerhed være alvorligt truet.

Hele tiden stilles spørgsmålet: Kan der mon etableres en fred mellem palæstinenserne og Israel ? Det blev desværre igen uaktuelt, kun få timer efter det israelske luftvåbens fejring af Israels uafhængighedsdag. Palæstinensisk Hamas terror viste sit sande ansigt i området Elad (ikke at forveksle med havnebyen Eilat). To terrorister dræbte tre civile israelere og sårede fire andre, som alle er i yderste livsfare. Terrorgerningen, som udførtes af to palæstinensere, skete bl.a. med direkte brug af økser. Som tidligere blev myrderierne ledsaget af fejring af drabene i mange palæstinensiske byer.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Dansk klovn i FNs korrupte cirkus

Hamas’ ledelse opfordrede samtidig til mere af det samme. Konkurrenten til terrorbevægelsen Hamas, den palæstinensiske Præsident Mohammed Abbas, blev antagelig af frygt for en alvorlig israelsk gengældelse, “tvunget” til at gå på israelsk TV, for at tage afstand fra den barbariske terror i Elad. Tilbage står nu spørgsmålet: Hvem er det egentlig som finansierer al den terror mod Israels civile borgere ? Man ved med sikkerhed, at præstestyret Iran, som ønsker staten Israel opløst, finansierer og sender store beløb til bl.a. Hamas og Gaza. Men, hertil kommer, at EU incl. Danmark, fortsat med bind for øjnene, fortsat følger i præstestyrets fodspor. Det sker ved at EU sender enorme summer af penge til palæstinenserne, ledsaget af en forklaring om, at det er penge til sociale formål, uddannelse, sundhedsforhold og til infrastruktur. Imidlertid undlader man at kontrollere, at pengene bliver brugt til de bevilligede formål. Og det ved man faktisk også, at de slet ikke gør. Nej, pengene går til korruption, våben, underjordiske gange fra Gaza ind i Israel, til raketskydning ind over Israel samt ikke mindst til kontant belønning af de terrorister, som har “held med” at dræbe jøder. De to terrorister, som man ved hvem er, men endnu ikke har fundet, har med drabene allerede sikret sig et stort kontant bonus-beløb, men også en livsvarig ydelse til sin familie, som en “palæstinensisk anerkendelse” for deres gerning!

LÆS OGSÅ:  MUSLIMSK TERROR: Seks mænd tiltalt i Danmark

Jeg vil vove den påstand, at det rent faktisk er EU, som med sin stigende økonomiske støtte til palæstinenserne, er medansvarlig for en stigende terror i Israel. Hvad ligner det, at EU fortæller omverdenen, at man støtter sociale formål, når man rent faktisk godt ved, at de fleste af EU’s skatteborgeres penge kanaliseres til terror og drab mod Israel ?
Også i Danmark er det problematisk. Ja, Danmark som medlem af EU er et problem. Vi må grave i hvad danske tilskudskroner bruges til af palæstinenserne. Når man stiller spørgsmål om dette, så er svarene tvivlsomme. Hvorfor ? Fordi ingen af hidtidige svar, kan dokumentere, at pengene går til andre formål end terror. Danmark følger “bare” EU. Dermed gør Danmark sig ligeledes ansvarlig for, at EU’s økonomiske tilskudspolitik i relation til palæstinenserne, skaber mere terror.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)