Klumme: Hemmelighedskræmmeri i million-klassen


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Er “systemet” bange for Tour d’France og Normstormerne ?  Betænkelig udvikling på det danske demokrati. 

I Dansk Folkeparti er vi glade for, at være med i budget-forlig i København. F.eks. har jeg skrevet under på en aftale om det spændende Tour d’France løb i Danmark, men ingen har fortalt mig, at kommunen skal betale enorme summer af skatteborgernes penge, til ting, som må anses for at ligge udover, hvad der er normale udgifter. Det kan jeg læse om i medierne. Og der nægtes aktindsigt for medier og borgere.

Jeg kan også læse, at det kønsaktivistiske projekt “Normstormerne”, der mener, at køn er en social konstruktion, får kommunale milliontilskud i Folkeskolen i København. Det er fortsat skjult, hvad pokker der foregår med den dyre sex-undervisning om bl.a. LGBTI+. Og også her nægtes aktindsigt for medier og borgere.
Det fremgår ellers af Folkeskolelovens § 44, at skolebestyrelsen godkender undervisningsmidler og arrangementer. Det forudsætter altså, at skolebestyrelserne skal have adgang til det undervisningsmateriale, som Normstormerne anvender, men som efter deres egen mening skal holdes hemmeligt, fordi deres “eksistens står på spil”. Kunne det mon tænkes, at “Normstormerne” sammen med visse politikere, ønsker at fremme en aktivistisk holdning til kønsidentitet og seksuel orientering ? Jeg mener, at det er uholdbart, at kommunen støtter en millionkontrakt, betalt af borgerne, og derefter nægter aktindsigt. Og det gælder såvel for Tour d’France som for “Normstormernes” hemmelighedskræmmeri. Med den uforståelige lukkethed omkring brug af offentlige midler, så er der brug for mere åben debat om disse foruroligende begrænsninger i demokratiet. Jeg vil derfor sørge for, at problemet bliver taget op på Borgerrepræsentationens møde den 25. august.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)