Klumme: Hvorfor importerer politikerne islam? Er de idioter?


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Lige nu er der en diskussion om ”nyttige idioter” på min væg, og jeg glæder mig over adskillige tankevækkende bidrag.
Diskussionen udspringer af et påtrængende spørgsmål: I over 40 år har politikerne kunnet se konsekvenserne af den muslimske tilvandring – ikke bare i Danmark, men overalt. Alligevel lader de den fortsætte. Regeringen er tilmed begyndt at importere terrorister. Hvad er forklaringen på deres handlemåde?
Da der ikke foreligger kilder til belysning af dette spørgsmål, er vi tvunget til at slutte ud fra de handlinger, vi kan iagttage.
En yndet forklaring er, at politikerne fra venstre til højre er idioter, som ikke aner, hvad der foregår. Og selvfølgelig er der idioter, men det er næppe dem, der formulerer partiernes politik. Der er noget andet på spil, og her er der flere muligheder:
Politikerne har andre prioriteter end danskernes liv og sikkerhed.
Politikerne betragter den voksende muslimske umma som et nyttigt redskab i deres bestræbelser på at gennemtrumfe en politik, som de ikke kan få folkelig tilslutning til.
Politikerne tror, at islamiseringen vil tjene deres personlige karriere.
Disse tre mulige forklaringer er rationelle og på ingen måde udtryk for idioti. De er måske udtryk for ondskab, men onde mennesker er sjældent ubegavede.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)