Klumme: Lindholm og den ultimative lappeløsning


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

I nye Borgerlige ønsker vi, at der bliver taget fat om nældens rod i udlændingespørgsmålet. Det betyder, at vi mener, at man skal løse problemerne direkte.

For eksempel: Vi ønsker, at der ikke skal komme flere asylansøgere til Danmark. Derfor vil vi indføre et asylstop.

Vi kritiserer de lappeløsninger, som de andre partier lavet i stedet for at løse problemerne. Man går om den varme grød, og forsøger sig med alle mulige indirekte ”løsninger”.

Det kan være smykkelove, sænkede ydelser, kantineordninger på asylcenterne osv. osv., som skal tjene til at afskrække asylansøgere fra at søge hertil. Problemet er, at man ikke har kontrol med, om det virker, og det er derfor at regeringen har indført så mange lappeløsninger, som den har.

Meget af det er ren symbolpolitik, og det er fejt ikke at turde adressere problemet direkte, og gøre det som skal til, fordi man ligger under for utidssvarende konventioner og er bange for udlandets kritik.

I forbindelse med det planlagte udrejsecenter på Lindholm (”den øde ø”) har regeringen foreslået at hæve priserne på færgetransport til og fra øen for at gøre det sværere for de udviste forbrydere at sejle ind og genere lokalbefolkningen.

Det er den ultimative lappeløsning. I stedet for at stoppe færgedriften, når man ønsker at holde beboerne på øen, vælger man en lappeløsning, som det er at hæve prisen på færgebilletten.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Dansk statsborgerskab skal være yderst vanskeligt at opnå

Det er nu kommet frem, at de kriminelle vil kunne få offentligt tilskud til at betale for færgebilletten, hvis ikke de har råd til det selv. Der er dermed også den ultimative symbolpolitik, altså en politik som kun tjener til at sende et signal til vælgerne om at være stram, men som ikke har nogen praktisk betydning.

Det er en ommer!

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)