Klumme: Peberspray


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Hvad der kan give danskerne tryghed, er Dansk Folkeparti klar til at levere. Derfor fik Dansk Folkeparti, sammen med den tidligere borgerlige regering, sikret, at danskerne skal kunne erhverve sig en peberspray til tryghed og selvforsvar.

Desværre mener den socialdemokratiske regering tilsyneladende, at trygheden for borgerne skal være mindre, hvorfor de vil afskaffe muligheden for at have en peberspray, da de mener, at ordningen allerede har vist sig ikke at virke i Danmark. Underligt nok for i alle mulige andre lande – hvor borgerne har mulighed for at erhverve sig en peberspray -, oplever landene ikke noget problem med det. Det viser et svar, Justitsministeriet tidligere er kommet med.

Justitsminister Nick Hækkerups (S) hovedargument for en afskaffelse er, at en peberspray blot er brugt én gang ifm. et hjemmerøveri. Ministeren overser helt bevidst, at indførelse af pebersprayen handler om tryghed generelt. Ikke kun om hjemmerøverier.

Resultatet vil så fremover blive, at de ikke-lovlydige borgere kører til Tyskland, hvor pebersprayen helt lovligt kan købes, og indfører den til Danmark. Og de lovlydige borgere har samtidig mistet en del af deres tryghed.

Det virker til, at det mere handler om socialdemokratisk ideologi end reel sund fornuft, hvilket nu baner vejen for en afskaffelse af pebersprayen. Og dermed en større utryghed for helt almindelige lovlydige borgere. Men det er jo bare rendyrket socialdemokratisk politik, da de altid har været imod, at borgerne skal kunne forsvare sig selv ved hjælp af en peberspray. Erfaring eller ej.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Onkel Toms socialistiske hytte

Hvad mener du? Bør peberspray være lovligt i Danmark? Skriv din mening herunder, og del meget gerne indlægget på Facebook!

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)