Klumme: Pinligt! Normstormerne evaluerer sig selv


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Medlem af Borgerrepræsentationen, Emil Sloth Andersen (R), lægger i sit indlæg om Normstormerne, Pol.16/7, vægt på sin “tolerance som noget, vi skal acceptere på niveau med tyngdeloven”. Det sker i et indlæg, hvor han udstiller sin totale intolerance i relation til, at tre partier i København, er uenige med de radikale om, Normstormernes ikke-gennemsigtige undervisning, om køn og seksualitet, i københavnske skoler, uden at forældrebestyrelser har godkendt det og helt uden indsigt for offentligheden. De radikale beskylder “DF, NB og Konservative i Borgerrepræsentationen”, for sammenligning med de mest reaktionære miljøer i Østeuropa og kræver, at angrebet på Normstormerne må stoppe.
Men, Emil Sloth Andersen ved jo godt, at ingen af de tre partier har angrebet Normstormerne. Vi har imidlertid udelukkende angrebet de politikere, som uden at følge Folkeskolelovens krav om indsigt, uden at høre forældrene, uden at sikre offentlig gennemsigtighed, tillader at en privat organisation, for skatteydernes penge, skaber tvivl og frygt for sin hemmelige undervisning. Og som med et flertal af politikeres forståelse også laver en evaluering af sit eget arbejde!
De tør nemlig ikke lade en uvildig organisation foretage evalueringen. Modstanden mod hemmelig undervisning, betegner Emil Sloth Andersen, som en “hetzende kampagne”. Det modsatte er tilfældet. Med socialdemokraten Laura Rosenvinge’s synspunkt om, at hun ikke vil overlade opdragelse til forældrene, men at hun har mere tillid til Normstormerne og nu senest Emil Sloth Andersen’s totalt manglende respekt for andres synspunkter, synes jeg, at man i Borgerrepræsentationen har nået bunden. Man må gå ud fra, at alle socialdemokrater og radikale medlemmer støtter deres to talspersoner. Ellers havde de vel sagt noget. De er jo ikke alle sammen på ferie.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)