Kørsel i påvirket tilstand samt forvoldt fare for liv eller førlighed

Frederiksværk

Klokken 12.01 tirsdag anmeldte et vidne, at en varevogn netop havde kørt mod ensretningen på Allégade, og at det havde skabt flere farlig situationer, ligesom flere biler var blevet påkørt.

Da varevognen kørte mod ensretningen, havde en modkørende bilist fægtet med armene for at signalere til føreren af varevognen, at noget var galt. Dette havde fået føreren af varevognen til at trække hårdt i rattet, hvorefter varevognen kørte sidespejlet af den modkørende bil, ligesom siderne af de to køretøjer skrabede mod hinanden med ridser til følge. I forbindelse med undvigemanøvren påkørte varevognen to parkerede biler, hvorefter varevognen forlod stedet, uden at føreren gav sig til kende. Der skete ingen personskade ved sammenstødet.

Kort efter indløb der anmeldelse om, at den samme varevogn havde kørt i nordøstlig retning ad Hundestedvej, hvor den under en overhaling kørte sidespejlene af to-tre personbiler på strækningen mellem Baggersvej og Ellevej. Efterfølgende gik føreren fra stedet til fods.

Et vidne fulgte efter føreren på behørig afstand, og klokken 12.16 fik en patrulje kontakt vidnet og den formodede fører på Strandvejen.

Føreren, en 33-årig mand fra Ishøj, blev anholdt og blandt andet sigtet for flere overtrædelser af færdselsloven samt for narkokørsel. Efter Nordsjællands Politi var færdig med det indledende politiarbejde, overtog sundhedsvæsnet manden, hvor der nu bliver taget hånd om ham.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)