Koncert med folkemusikkvartet på Koldinghus

Torsdag 1. juni kl. 15.00 kan man opleve folkemusikkvartetten ATIKA i Kirkesalen på Koldinghus. Deres repertoire spænder fra traditionel musik fra middelalderen og barokken til populære melodier fra nordisk og spansk musiktradition.

ATIKA giver koncert på Koldinghus 1. juni

ATIKA, der har base i Aarhus, samler kunstnere fra forskellige musikalske baggrunde. De fire medlemmer af ensemblet mødtes under en fælles passion for nordiske melodier, sydlandske rytmer og traditionel musik fra middelalderen og barokken. ATIKAs repertoire forsøger at udvide eksisterende stilistiske grænser forbundet med specifikke musikgenrer.

”Til koncerten præsenteres programmet “Dos vientos”, som betyder to vinde, der repræsenterer det flydende af to forskellige kulturer og traditioner: det nordiske og sydlige, det hellige og det verdslige.  Til koncerten vil man kunne mærke den konstante veksling mellem folkeligheden og den høje kunst og den mundtligt overførte musiktradition og den nedskrevne musik. Musikken viser de uendelige hemmelige nuancer af farve og rytme, krydset og næret af dette kulturelle miks. Man vil derfor opleve, at lyden er helt unik, og det skyldes en utraditionel kombination af instrumenter”, siger Elena Casquete Medina fra ATIKA.

Praktisk info
Hvornår: torsdag 1. juni kl. 15.00-16.00
Hvor: Koldinghus
Pris: 150 kr. | Årskortholder: 125 kr.
Billetten er inkl. entré til Koldinghus og alle udstillinger kl. 10.00-17.00 på dagen

Køb billet her: https://www.kongernessamling.dk/koldinghus/billetter-koldinghus/?cbpid=179&siteid=rosenbor

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)