Kristian Jensens fejlskud (Debat)

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Af Erling Askjær Jørgensen, Herning

Det er letforståeligt, at Kristian Jensen som næstformand i Venstre, midt på året i 2019, ikke kan irettesætte Lars Løkke, fordi han i valgkampen pludselig uden godkendelse i Venstres bestyrelse foreslog regeringsdannelse mellem Socialdemokratiet og Venstre.

I starten af 2020 er Kristian Jensen kommet med et lignende forslag, hvilket var et fejlskud, hvorfor han af Venstres formand fuldt berettiget nærmest blev ekskluderet af Venstres folketingsgruppe.

Hele Venstres folketingsgruppe bakkede 100 pct. op om det ”los”, som Kristian Jensen fik. Og i Besserwisserne på TV2 udtalte Hans Engel: ”Kristian Jensen fortjener et ordentlig los, så han ryger langt ud i Øresund”.

Det værste ved Kristian Jensens udspil var, at han foreslog De Radikale med i en ”midterregering”. Det var helt galt i betragtning af det den samfundsnedbrydende kurs, som De Radikale står for. De vil bl.a. have grænsekontrollen afviklet, hvilket er uacceptabelt i disse tider, hvor den muslimske fremmarch i Europa bliver voldsommere og voldsommere.

Det store flertal i Danmarks befolkning går stadig ind for, at Danmark skal leve efter de kristne værdier og være et kristent land, og derfor dur det slet ikke med De Radikale i en regering, med deres synspunkter om fri indvandring af muslimer.

Den 16. januar fremlagde den socialdemokratiske regering nye stramninger på indvandringsområdet, herunder stramninger, der skal ramme folk med ISIS-venlige synspunkter. De socialdemokratiske stramninger fik Venstre-formandens fulde opbakning.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Hykleriet når nye højder – Massemord på kristne i Nigeria, men danske medier er tavse

Venstre og Socialdemokratiet står således for det stik modsatte af, hvad De Radikale mener om den muslimske infiltration i Danmark, heldigvis og tak for dette. Det er ikke blot et postulat, at den muslimske indvandring er problematisk. Enhver kan læse Danmarks statistik og se, at den mellemøstlige indvandring medfører stærkt forøget kriminalitet og undertrykkelse af kvinder, og de indvandrede muslimer slet ikke er selvforsørgende så meget som danskerne i øvrigt. Den mellemøstlige indvandring koster os derfor op mod 36 mia. kr. netto årligt.

De Radikale er tilhængere af, at islam gerne må fortrænge kristendommen, at vore grænser skal stå pivåbne for muslimsk indvandring, at kvindeundertrykkelse gerne må finde sted i Danmark, og at danskerne blot skal finde sig i den muslimske kriminalitet og massevoldtægterne.  Et parti med den slags holdninger kan ansvarlige partier som Socialdemokratiet og Venstre naturligvis ikke sidde i regeringsfællesskab med. Det må undre, at Kristian Jensen ikke kan se dette.

Heldigvis er der i de blå partier opbakning til grænsekontrol og begrænsning af muslimsk indvandring.  Flere og flere tilslutter sig partiet Nye Borgerlige, der siger blankt NEJ til muslimsk indvandring.

Jeg opfordrer til, at Kristian Jensens opstillingskreds snarest muligt finder en anden folketingskandidat. Hvis ikke, vil Venstre her i Herning, tabe mange stemmer ved næste folketingsvalg.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)