Mænd ville lokke små piger med i varevogn

Politi beroliger borgere i Esbjerg efter debat på sociale medier om forsøg på bortførelse af børn i Esbjerg

 

Syd- & Sønderjyllands Politi har modtaget en anmeldelse om forsøg på bortførelse af børn i Esbjerg. På baggrund af anmeldelserne har der den seneste tid været en del debat på de sociale medier. Politiet beroliger dog borgerne:

”Det er korrekt, at vi har modtaget en anmeldelse. Vi tager altid sådanne anmeldelser meget alvorligt, men vores undersøgelse af sagen viser, at der ikke er grund til at borgerne skal føle sig utrygge”, siger politikommissær Morten Alslev.

Anmeldelsen lød på, at to personer i en hvid varebil fredag den 3. februar ved 20-tiden kontaktede to piger på 12 og 15 år, og at mændene skulle have opfordret dem til at køre med. Efter anmeldelsen har der været debat om sagen på Facebook.

”En sådan form for omtale får naturligt nok forældre til at føle sig utrygge, men vi vil gerne berolige forældrene. Vores undersøgelse af sagen viser, at der ikke er grund til at være urolig. Selvfølgelig skal børn generelt have at vide, at de ikke skal tage med fremmede, men der er ikke grund til utryghed med baggrund i denne sag”, siger politikommissær Morten Alslev.

Politiets mobile politistation kommer til Bakkeskolen, Skolebakken 166 i Esbjerg i morgen onsdag den 8. februar fra klokken 15 til klokken 17. Alle er velkomne til at komme forbi.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)