To 15-årige piger forsvundet

Humanitære eftersøgninger – Roskilde

Kl. 19.55 mandag fik politiet en anmeldelse fra personalet på et sygehus om, at to 15-årige piger var forsvundet, og at personalet var bekymret for, hvad de to piger kunne finde på, da de psykisk ikke havde det så godt.

Politiet iværksatte en humanitær eftersøgning med flere patruljer efter de to piger, hvis opholdssted efter rømningen fra sygehuset ikke umiddelbart kunne klarlægges. De to piger blev derfor efterlyst på politiets Twitter-profil med en anmodning til borgerne om at kontakte politiet, hvis pigerne blev set et eller andet sted.

Kl. 01.22 fik politiet en henvendelse fra en opmærksom taxachauffør, som havde set pigerne sidde uden for rækværket på en motorvejsbro på Køge Bugt Motorvejen ved afkørsel 29 Greve S.
Politiet kørte hurtigt til stedet og fik reddet den ene pige ind i sikkerhed, mens den anden pige forsvandt ned på selve motorvejen, hvor hun færdedes på kørebanen til fare for hende selv.

Køge Bugt Motorvejen blev derfor afspærret mellem afkørsel 28 Greve C og afkørsel 30 Solrød N i forbindelse med eftersøgningen af den sidste pige. Af sikkerhedsmæssige årsager blev DSB / Bane Danmark anmodet om at indstille togdriften på jernbanestrækningen langs motorvejen under politiets eftersøgning af pigen.

Kl. 02.23 lykkede det politiet at finde den sidste pige i god behold i området ved Trafikvejen, Karlslunde. Begge piger blev herefter bragt retur til det sygehus, hvor de var indlagt, til fornøden omsorg og behandling.
Afspærringen af motorvejen blev straks ophævet, og DSB / Bane Danmark kunne genoptage togkørslen på jernbanestrækningen i området.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)