Masser af gratis aktiviteter i sommerferien på FerieCamp

Sommerferien er fyldt med spændende, udfordrende og gratis aktiviteter for Københavns børn og unge på FerieCamp og de særlige PigeCamps, der i år har fokus på bl.a. fodbold og svømning.

Sommerferien i København kan blive alt andet end kedelig. Årets FerieCamps har nemlig sørget for et program spækket med aktiviteter for enhver smag, og dermed er der lagt op til en aktiv ferie med masser af muligheder for både nye kammerater og fritidsinteresser for byens børn og unge i alderen 3-17 år.

Særligt for pigerne er der hen over det meste af ferien PigeCamps, herunder et tre uger langt forløb med fodbold dedikeret til pigerne.

”FerieCamp gør et meget vigtigt stykke arbejde med at introducere børn og unge til et aktivt fritidsliv, hvor de indgår i sunde fællesskaber og møder masser af nye kammerater fra lokalområdet. Det er dejligt at se, at vi kan tilbyde så bred en pallette af aktiviteter spredt ud over mere eller mindre hele skolernes sommerferie,” siger kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å), der også hæfter sig ved vigtigheden af de særlige PigeCamps:

”Vi kan desværre se, at færre piger end drenge finder vej til foreningslivet. Derfor er det vigtigt, at vi gør tilbuddet både synligt, trygt og tilgængeligt, og en af måderne at gøre det på er at skabe et rum målrettet pigerne.”

LÆS OGSÅ:  Undgå rengøring - Brug privat rengøring

Fra uge 26 til og med uge 31 er der FerieCamps og PigeCamps i alt 12 steder i København. På FerieCamp kan børn og unge bl.a. prøve kræfter med kampsport, rollespil, kreative værksteder, basketball og dans i lange baner. Detaljerede programmer for de enkelte camps kan ses på feriecamp.dk.

Alle Københavns Kommunes FerieCamps overholder de til enhver tid gældende retningslinjer og restriktioner i forbindelse med COVID-19. Af samme grund kan der være enkelte aktiviteter, der kræver tilmelding. Det vil i givet fald fremgå af programmerne på feriecamp.dk.

 

Fakta

  • FerieCamp er Københavns Kommunes aktivitetstilbud til børn og unge i skoleferierne. Det er gratis at deltage i FerieCamp-aktiviteterne.
  • FerieCamp er for børn og unge mellem 3 og 17 år og kræver ikke tilmelding (medmindre andet er anført i programmet).
  • De fleste aktiviteter afholdes af foreninger og kulturinstitutioner, som har hold, man kan gå på efter ferien.
  • I år er der FerieCamp i 12 bydele fordelt i hele København: Tingbjerg, Husum, Brønshøj, Bellahøj, Bispebjerg, Østerbro, Ydre Nørrebro, Indre Nørrebro, Amager Øst, Amager Vest, Valby og Sydhavnen.
  • PigeCamps foregår forskellige steder i byen, bl.a. med en tre ugers fodboldforløb hos Nørrebro United og en svømmecamp kun for piger i Tingbjerg Svømmehal.
  • FerieCamp følger myndighedernes retningslinjer i forbindelse med COVID-19.
  • Se alle programmer på feriecamp.dk

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)