Meningstyranni fra Copenhagen Pride. “Køb ikke hos jøder”


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Copenhagen Pride er i gang med at ødelægge respekten for seksuel mangfoldighed i Danmark. Det sker i form af meningstyranni og pression. Forholdet er det, at Copenhagen Pride, vil have sine sponsorer til at fortælle, om de har noget på spil i Israel-Gaza konflikten. Underforstået, hvis sponsor støtter Israel (læs:jøder) så vil man afvise firmaet/organisationen som sponsor. “Naturligvis spørger Copenhagen Pride sine kommercielle partnere ind til deres aktiviteter”, udtaler formanden for Copenhagen Pride, Lars Henriksen, til Berlingske.
Tivoli, som er ny sponsor, siger, at de er “ærlig talt uforstående” og udtrykker utilfredshed med kravet.
I København, hvor mit parti i Borgerrepræsentationen, har været med til at bevilge penge til Copenhagen Pride, synes jeg, at det er helt uacceptabelt med det nyopdagede krav. Hvis vi skal under pression og meningstyranni, for at Copenhagen Pride, vil modtage støtte, så synes jeg vi fremover skal nægte støtte til Copenhagen Pride. Hvorfor pokker skal konflikten mellem Hamas/Gaza og Israel blandes ind i spørgsmålet om støtte til en Pride-festival ? Det er tankevækkende, at Tel-Aviv i Israel er kåret til verdens mest succesrige Pride-by, mens homoseksuelle i Gaza bliver hængt. Og det sørger Hamas for.
Jeg vil nu tage kravet fra Copenhagen Pride op på Københavns Rådhus. Nutidens genopståede koncept: Køb ikke hos jøder, er igen blevet mondænt. TV-2 skiller sig “behændigt” af med jødisk TV-reporter, radikal politiker i København sætter lighedstegn med Hitlers KZ-Lejre folkemord på 6 millioner jøder og det som sker i Gaza.
Jeg tror det vil være fornuftigt, hvis ledelsen hos Copenhagen Pride går i tænkeboks. Vil de kæmpe for deres egne minoritetsrettigheder eller vil de ødelægge målsætningen, ved fremover at true sponsorer til at have en bestemt politisk holdning, til helt andre spørgsmål ?

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)