Mette F. forsøger at købe de ældres stemmer

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Debatindlæg af Erling Jørgensen.

Efter mere end 3 år med socialdemokratisk regering i vores land er alt inden for sygehusvæsen og ældreomsorg helt brudt sammen. De Radikale væltede Mette Frederiksen som statsminister og nu skal vi så have valg. Den fungerende statsminister Mette Frederiksen forsøger at købe de ældres stemmer ved at strø om sig med ekstra ældrecheck, som skal finansieres af skatteyderne, og som vil forøge inflationen og dermed udhule vores sparsomme folkepension.

Tak til TV2 for afsløringerne af, hvor dårligt det står til på nogle af landets ældrecentre / plejehjem. Det er godt 2 år siden vi fik den første dokumentation fra et plejehjem i Århus. Efterfølgende er der ikke gjort det mindste fra regeringens side for at gøre det trygt og godt for de ældre, så vi kan komme på plejehjem, hvis vi får brug for dette. 

Dokumentationsudsendelsen for nylig fra et plejehjem i Køge viste, at Mette Frederiksen og hendes ældreminister i de forløbne mere end 3 år blot har siddet på hænderne og har været fuldstændig ligeglade med forholdene for de ældre, som er de svageste borgere. Ikke så underligt, at Fru Frederiksen føler behov for at strø nogle checks ud til de fattigste ældre. Stemmefiskeri af værste skuffe. Astrid Kragh hedder den nuværende ældreminister.   Hun er socialdemokrat og forsøger at købe stemmer ved at vil sikre 1 mia. kroner til flere ansatte i ældresektoren. Når dette beløb fordeles ud med halvdelen til de udekørende hjemmehjælpere og til flere ansatte på plejehjem, ligner det mindre end 5% af det, der er behov for. Ældreministeren har fyret en varmluftkanon af.

LÆS OGSÅ:  Berlingskes antirussiske journalistfaktor

Statsministeren før Mette Frederiksen hed Lars Løkke Rasmussen og det, hans regering gjorde vedr. situationen på plejehjem, var lige så dårligt som det, Mette Frederiksen siden har fulgt med på. Ikke underligt, at partiet Venstre fravalgte Lars Løkke som statsminister. Underligt, hvis vælgere som egentlig er borgerlige og blå tror, at samfundet bliver bedre af at vælge Lars Løkke til noget som helst. At stemme på Lars Løkkes nystiftede parti er som at trække et lod i en tombola, man aner ikke hvad man vinder, tiest blot en nitte, noget totalt værdiløst. Og Lars Løkke vil end ikke meddele, hvem han vil støtte som statsminister. Partiet Moderaterne er et regulært tombola-parti.

Her i Herning Kommune hvor jeg bor har man fulgt den linje vedr. ældre, som Lars Løkke var eksponent for. Der er masser af steder på plejehjem i Herning Kommune, hvor forholdene på nogle felter ligner forholdene på to plejehjem, som TV2 har valgt at vise i deres dokumentarudsendelser. Styret i Herning Kommune er rent Venstre flertal.

Lars Løkke kalder Nye Borgerlige for ”Det yderste højre”. Intet er mere usandt end Løkkes postulat. Dette kan man selv forvisse sig om ved at læse Nye Borgerliges partiprogram.    Nye Borgerlige står for at behandle Dansk Landbrug ordentligt og sikre gode forhold for de ældre. For at gavne egne interesser bør alle ældre og alle landmænd stemme på Nye Borgerlige. Liste D på stemmesedlen. GODT VALG.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)