Klumme: Mette Frederiksen vil hente små IS-krigere til Danmark

Klumme – af Martin Henriksen (DF). Folketingskandidat på Sjælland. Medlem af DF’s hovedbestyrelse

Efter igennem længere tid at have afvist at hjemtage unge IS-drenge og piger fra Al-Hol-flygtningelejren i Syrien har Socialdemokratiet nu skiftet holdning. Det fremgår af flere medier, at statsminister Mette Frederiksen på møder med De Radikale, SF og kommunisterne i Enhedslisten har erklæret sig parat til at transportere Islamisk Stats børn til Danmark. For mig lyder det helt vildt og uforståeligt.

Jeg håber derfor, at den socialdemokratiske regering mfl. vil se nedenstående reportage som er fra det sted, hvor Mette Frederiksen vil hente hjernevaskede IS-drenge til Danmark. Skal disse IS-drenge virkelig gå i skole med alm. danske børn? Det bliver jo konsekvensen.

Reportagen er fra TV-stationen Sky News og handler netop om Al-Hoj-lejren i Syrien. I reportagen vil I se kvinder og børn, som åbent erklære deres støtte til Islamisk Stat, herunder bl.a. en 10-årig dreng, som for rullende kamera siger, at ”Vi vil dræbe jer, slagte jer. Vi vil slagte jer”.

Bemærk, at reportagen slutter med at børnene viser deres støtte til Islamisk Stat med det velkendte IS-tegn.

Og ja, det er utrolig trist for de hjernevaskede IS-børnesoldater. Det synes jeg også. Men det skal bare ikke gå udover almindelige danske børn i Danmark.

Jeg er med på venstrefløjens argumentation, nemlig at man gør det for børnenes skyld. Det tror jeg, at mange kan følge et stykke af vejen. Men det ændre ikke på, at det ikke er gennemtænkt af statsminister Mette Frederiksen (S) at hente de pågældende personer til Danmark. Det kan få katastrofale følger.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Shop amok i Udkanten

Det er indlysende tragisk og forfærdeligt at forskruede forældre har slæbt deres egne børn med ned til Islamisk Stat. Men de børn i Danmark, der risikere at blive ramt af terror og Islamisk Stats ekstreme had til os, er altså også børn. Det er utroligt og pinligt, at der er behov for at påpege dette overfor regeringen.

Det ender med at danske børn skal gå i skole med hjernevaskede børn og unge, der er uddannet i terrorisme. Det er indlysende forkert, hvis I spørger undertegnede.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)