NY THRILLER MED DEN LEGENDARISKE KUNSTKONSERVATOR OG SPION GABRIEL ALLON

Da en russisk milliardær bliver udsat for et giftdrab, starter en farlig rejse for Gabriel Allon – tværs over Europa på jagt efter en musikalsk virtuos, som muligvis besidder nøglen til sandheden om vennens død. Det komplot, som Allon graver frem, fører ham til hemmelige kanaler af penge og indflydelse, som rører ved selve hjertet af det vestlige demokrati og truer den globale ordens stabilitet.

“Tempoet i Cellisten sænkes aldrig som handlingen springer fra Zürich til Tel Aviv til Paris og videre. Hr. Silva fortæller sin historie med gejst, vid og fremragende timing, og han har udtænkt nok overraskelser til at forbløffe selv den mest opmærksomme læser” – Wall Street Journal

“Årets bedste spionhistorie” – Bob Woodward

Daniel Silva har vundet en lang række priser og er bedst kendt for sin mangeårige serie af spændingsromaner om Gabriel Allon, hvoraf følgende er udkommet på dansk hos HarperCollins: Den engelske spionDen sorte enkeSpionernes husDen anden kvindeDen fremmede pige og Den hemmelige orden.

Cellisten er en #1 New York Times Bestseller

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. marts 2022
Genre: Spændingsroman
Vejl. pris: 299,95
Format: Indbundet
Sider: 480
Oversætter: Nikolaj Kvistgaard Johansen
ISBN: 9788771919080

OM FORFATTEREN:

Daniel Silva forlod sit job som journalist på CNN for leve af sit forfatterskab. Siden da har hans bøger ligget nummer et på New York Times’ bestsellerliste og mange andre internationale bestsellerlister. Hans bøger er oversat til mere end 30 sprog og udkommer i hele verden.

LÆS OGSÅ:  Stikkende krimidebut: Hvepsestik byder krimigys og sugardating

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)