Nye Borgerlige kan, skal og vil leve videre

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Venstre er i krise, Nye Borgerlige er i krise og SVM-regeringen taber voldsomt af sine andele af vælgeropbakningen, hedder det i meningsmålinger. Der er krise nok til, at medierne kan tale om en krise i det politiske univers her til lands. Ved seneste folketingsvalg fik Nye Borgerlige (NB) 6 mandater.

Debatindlæg af Erling A. Jørgensen

Mette Thiesen var den første, der forlod NB’s folketingsgruppe. Ikke på grund af politiske uoverensstemmelser, ikke fordi hun er uenig i partiets politik, men på grund af, at hendes samlever ikke kunne opføre sig ordentligt. 

Så var det den unge og nyvalgte Mikkel Bjørn, der forlod NB’s folketingsgruppe og skiftede til DF. Heller ikke i dette tilfælde på grund af uenighed om det politiske, men fordi han gjorde oprør mod Lars Boje Mathiesens adfærd og behandling af det nyvalgte folketingsmedlem. Altså to medlemmer af NB’s folketingsgruppe forlod partiet og er nu i DF’s Folkepartis folketingsgruppe.

Den næste, der forlod NB, forlod ikke partiet, fordi han selv ville, men fordi han af en enig hovedbestyrelse i NB blev ekskluderet, fordi han stillede krav om, at NB betaler ham omkring kr. 50.000, om måneden i fire år frem, udover hans folketingsvederlag på omkring kr. 775.000 årligt.

Lars Boje Mathiesen har åbenbart det sindelag, at NB skulle udnyttes som en økonomisk malkeko. Hovedbestyrelsen i NB var selvfølgelig tvunget til at ekskludere Lars Boje Mathiesen. Vi som troede at Lars Boje Mathiesen var optaget af fremme NB’s politik, må konstatere, at han havde søgt valg på grund af, at han manglede et job og ville sikre sig en god indkomst. Lars Boje Mathiasen havde tidligere uden held forsøgt sig i et andet parti.

LÆS OGSÅ:  Politiske modstandere tager afstand fra hetz mod Mia Nyegaard

Jeg har kæmpe respekt for Pernille Vermund for, at hun ofrer sig fuld ud i partiets tjeneste og påtager sig at gøre hvad hun kan for at redde partiet. Hun vil sikkert blive indsat som partiformand igen.

Personligt ønsker jeg at stemme på et parti, som gør Danmark rigere og danskerne friere, og som har den mest ældrevenlige politik af alle partier på Christiansborg. Dette får jeg ved at stemme på NB. Og da kristne værdier betyder meget for mig, støtter jeg NB, fordi det er partiets politik at modarbejde, at Danmark bliver mere og mere muslimsk. 

Danmark har brug for NB som værnmod, at vores kristne værdier bliver tromlet ned af Koranens budskaber.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)