Nye overgreb begået af muslimske skoleelever

11 ud af 21 lærere og pædagoger på Mou Skole i Nordjylland har underskrevet et bekymringsbrev til skolens bestyrelse, skriver TV2. I brevet fremgår det, at der er set en uhensigtsmæssig adfærdsændring af både fysisk og verbal karakter blandt børnene.

”Her bliver det uddybet, at der blandt andet er tale om udtalelser som “kælling”, “fuck dig” og “luk røven”. Desuden beretter de ansatte om fysiske udbrud, hvor der bliver slået, spyttet, sparket og kastet med ting. Ifølge de ansatte bliver adfærden, der går ud over elever og ansatte, bagatelliseret af ledelsen.

Underskriverne har ikke ønsket at udtale sig til TV2 af frygt for repressalier”.

24NYT: Rundt om i landet protesterer forældre og lærere mod skoleelevers grænseoverskridende adfærd. Mest kendt af skandalen på Borup Skole i Borup på Sjælland, hvor flere børn i alderen 6 til 11 år er igennem cirka to år blevet udsat for trusler, vold og seksuelle overgreb begået af en gruppe jævnaldrende børn. Eftersom TV2 og de øvrige danske medier, der bringer nyheden om den nye skandale på Mou Skole, er tavse om de voldelige børns etnicitet, må man gå ud fra, at der er tale om muslimske børn – indtil det modsatte er bevist.

Det er også påfaldende, at lærerne og pædagogerne ikke vil udtale sig af frygt for repressalier. Det skyldes den grove og intimiderende tavshedskultur på danske arbejdspladser, hvor alle former for kritik undertrykkes.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)