Partileder: Danskerne vil ånde lettet op, hvis alle muslimer flytter ud af Danmark

Lederen af det udlændingekritiske parti Stram Kurs, Rasmus Paludan, tror, at vælgerne vil være glade, hvis alle herboende muslimer beslutter at forlade Danmark.

Lederen af den fremadstormende parti Stram Kurs tror, at danskerne vil drage et lettelsens suk, hvis muslimerne i Danmark rejser væk.

Det fortæller han i et interview med Danmarks Radio.

Svaret faldt i en diskussion med DR-journalist Johannes Langkilde.

Paludan: Få vil være kede

Johannes Langkilde, der selv kom i vælten i 2017, da hans kone fik transporteret en hest til USA på licensbetalernes regning, mener, at Rasmus Paludan “generaliserer” om alle muslimer.

Rasmus Paludan svarede prompte:

“Hvis alle muslimer i løbet af natten forlod Danmark og rejste hjem til deres hjemlande, hvor mange danskere ville så være kede af det, når de vågner op imorgen søndag og fik den nyhed? Jeg tror, at meget få danskere vil være kede af det. Tværtimod tror jeg, at de fleste danskere ville udstøde et lettelsen suk over, at et enormt samfundsproblem nu var forsvundet.”

Rasmus Paludan har med hjælp af en række spektakulære demonstrationer formået at indsamle det nødvendige antal underskrifter til, at hans parti Stram Kurs, kan blive opstillet til folketingsvalget i år.

Partiets politik

Ifølge Rasmus Paludan, skal Danmark være for danskerne og i begrænset omfang for udlændinge, som vil og kan fungere i det danske samfund.

LÆS OGSÅ:  VIDEO: Imam garanterer, at jomfruer i Paradis hverken tisser eller laver afføring

“De, der ikke egner sig til at bo her, fordi de har en kultur, en væremåde eller en religion, der strider imod danske værdier, skal ikke være her. Vi synes, at der skal være ligestilling imellem kønnene, der skal være fri seksuel orientering, og at demokratiets love skal gælde over religiøse love”, forklarer han bl.a. i en video lagt på Facebook.

Videoen, der også indeholder et klip fra en af Rasmus Paludan’s demonstrationer, kan ses her:

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler. 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)