Pigen med bomberne – teaterforestillingen

I den næste teaterforestilling i Kulturium Musikteater i Ishøj kan du selv blive en af hovedpersonerne, når du prøver at forstå pigen og hendes handlinger. Pigen er ’Pigen med bomberne’, naboens datter. Du kan se forestillingen den 25. november kl. 19.30

En pige sidder og planlægger at bombe sin skole og et storcenter. Hun kommer pludseligt fra en blind vinkel, ingen kunne forudse det, og nu prøver alle at forstå det og forklare det.

Forestillingen ’Pigen med bomberne’ rummer fragmenter af mange forskellige historier om en pige. De er ikke sket i virkeligheden. Og det er heller ikke pigen, som er hovedpersonen, men alle os andre der prøver at forstå hende. For hvad sker det med os, når vi mister orienteringen og skal frygte det, vi troede var allermest trygt og ufarligt?

Forestillingen er produceret af Teatret St.Tv. og varer 75 minutter uden pause. Den er for det voksne publikum, selvom der medvirker 15-årige piger.

Du kan købe billetter til 125 kr. på www.kulturium.dk, via ticketmaster.dk eller i musikteatrets billetsalg, Ishøj Østergade 28.

Fra forestillingen ‘Pigen med bomberne’.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)