Politi efterforsker hærværkssager

Flere tilfælde af hærværk og uro har skabt utryghed i Guderup. Politiet sender patruljer til byen i aftentimerne og var i dag på tryghedsskabende besøg med den mobile politistation. Mange kiggede forbi i dag.

33 borgere besøgte den mobile politistation i Guderup torsdag eftermiddag (Foto: Syd- og Sønderjllands Politi)

Syd- og Sønderjyllands Politi har fokus på Guderup efter flere tilfælde af hærværk gennem den seneste måned har skabt utryghed i byen. Beboerne har oplevet en del uro og hærværk med ødelagte postkasser og plankeværk, ligesom biler har fået buler og mistet sidespejle. I dag besøgte politiet byen med den mobile politistation.

”Vi tager situationen meget alvorligt og efterforsker alle anmeldelser. Vi har indhentet videoovervågning fra flere relevante steder og kender identiteten på flere af de unge gerningsmænd,” fortæller vicepolitiinspektør Henning Marcussen, leder af Område Syd i Syd- og Sønderjyllands Politi.

Omkring 30 beboere kom forbi den mobile politistation og fik en snak med både politi og SSP. Syd- og Sønderjyllands Politi arbejder tæt sammen med andre myndigheder i sagen, blandt andet i SSP-regi, der er et samarbejde mellem den kommunale forvaltning, skolerne og politiet. SSP-medarbejdere er i byen i aftentimerne, ligesom Syd- og Sønderjyllands Politi har fokus på området i forhold til patruljekørsel i aftentimerne.

”Vi samarbejder om en fælles indsats for at genskabe trygheden i byen. Vi er synlige og vil så længe der er behov for det også besøge Guderup med den mobile politistation, ” siger vicepolitiinspektør Henning Marcussen.

LÆS OGSÅ:  NYSTED: Sidespejle sparket af en stribe parkerede biler

Langt de fleste af de 30 borgere, der besøgte den mobile politistation i dag, gav udtryk for, at de ikke føler sig utrygge i byen, men alligevel er glade for at politiet har fokus på byen.

Syd- og Sønderjyllands Politi fortsætter efterforskningen og hører gerne fra borgere der har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på 1-1-4.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)