Politi opfordrer bilist til at melde sig

Politiets efterforskning af påkørsel i Haderslev viser, at den nu afdøde mand faldt inden påkørslen

Syd- og Sønderjyllands Politis efterforskning viser nu, at den 51-årige mand, der kort før midnat fredag den 1. december blev påkørt, kom gående ad Laurids Skaus Gade i Haderslev i østlig retning. Manden faldt af ukendte årsager ud på kørebanen og blev kort efter påkørt. Faldet skyldtes ikke, at andre personer skubbede ham.

 

Et vidne fandt efter påkørslen den 51-årige mand liggende bevidstløs på vejbanen på Laurids Skaus Gade ud for nummer 16 i Haderslev. Den 51-årige afgik ved døden efter ankomst til sygehus.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser en mørk fem-dørs personbil med grå fælge, der var på stedet. Bilen kom kørende fra Aastrupvej og kørte fra Laurids Skaus Gade til højre ad Bredgade. Der er muligvis tale om en Peugeot 308 fra cirka 2017 (se fotos på Politi.dk).

 

Politiet opfordrer føreren af bilen til at henvende sig til politiet og anmoder fortsat andre borgere om at ringe, hvis de omkring midnatstid har set den pågældende bil i eller omkring Haderslev eller har andre oplysninger om bil eller fører.

 

Politiet anmoder ligeledes borgere, der har kørt i området i køretøjer med dash-cam, om at gennemse optagelserne. Politiet kan nu afvise, at en tidligere omtalt hvid ladbil var involveret i ulykken.

 

LÆS OGSÅ:  Nordsjællands Politi efterlyser 86-årig kvinde

Alle henvendelser skal rettes til politiets servicecenter på telefon 1-1-4.

 

 

påkørsel1

påkørsel2

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)