Politiet offentliggør billeder

Nordjyllands Politi offentliggør som varslet nu to fotos fra videoovervågningen af den mand, som efterforskerne mistænker for at have udøvet grov vold mod en 17-årigt ung mand d. 2. juli 2022 omkring kl. 02.45 på Bispensgade i Aalborg. Alle henvendelser i sagen skal gå til telefon 114. Vidner efterlyses.

Efterlysning

Det grove vold blev udøvet på Bispensgade i Aalborg, hvor det 17-årige offer blev sparket og trampet i hovedet – og der var henvendelser fra forbipasserende vidner, der fik den formodede gerningsmand til at stoppe sit forehavende og tage flugten i retning mod Jomfru Ane Gade – sammen med en kvinde og en mand.

Der er tale om to billeder, der er taget i umiddelbar tilknytning til overfaldet.

foto1 foto2

”Det ene”, forklarer efterforskningsleder og politikommissær Kenneth Rodam, ”er taget på Nytorv, mens den formodede gerningsmand umiddelbart efter volden viser sine blodige sko frem til nogle andre vidner: To kvinder. Og dem vil vi gerne tale med, da vi gerne vil høre, hvad de har oplevet af mødet med ham.”

Politikommissæren opfordrer derfor alle, der måtte vide, hvem den formodede gerningsmand er, til straks at rette henvendelse til Nordjyllands Politi på telefon 114.

”Der er begået alvorlig og helt uacceptabel gadevold, som den formodede gerningsmand skal stilles til ansvar for,” understreger Kenneth Rodam, der også – endnu en gang – opfordrer ham til at henvende sig til nærmeste politi hurtigst muligt.

LÆS OGSÅ:  Mellemøstlig mand efterlyses for røveri – Kan du kende ham?

Politiet vil ligeledes gerne tale med den kvinde og mand, der var i følgeskab med den formodede gerningsmand.

Alle oplysninger skal gå til 114.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)