POSTKORT FRA BERLIN af Mandy Robotham

ET LAND PÅ KRIGENS RAND. EN KVINDE, DER STILLER SIG I SKUDLINJEN.

Berlin 1938.

Det er højsommer, og Tyskland er på randen af krig. Da den nyuddannede journalist Georgie Young sendes til Berlin sammen med en anden londoner, Max, ved hun, at de træder direkte ind i begivenhedernes centrum.

De ankommer til en by indhyllet i røde flag og vrimlende med nazister, og Georgie føler sig som en hjælpeløs tilskuer til, at uskyldige mennesker bliver fjernet fra deres hjem. Mens den spændte stemning i Berlin stiger, indser Georgie, at hun og Max er nødt til at handle – også selvom det kan betyde, at de sætter deres egne liv på spil.

Efterhånden som hun trænger længere ned under overfladen, begynder Georgie at afdække den modbydelige sandhed om Hitlers Tyskland, og de to journalister bliver trukket ind i en verden, der er endnu mere dyster, end Georgie nogensinde kunne have forestillet sig.

Vi ser frem til at udgive den næste historiske roman af Mandy Robotham, The Girl Behind the Wall, i 2022.

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 31. august 2021
Genre: Historisk spændingsroman
Vejl. pris: 249,95
Format: Indbundet
Sider: 448
Oversætter: Lene Støvring
ISBN: 9788771918663

OM FORFATTEREN:

Mandy Robotham har arbejdet som journalist og jordemoder og skriver om fødsler, død, kærlighed og alt derimellem. Hun er cand.mag. i Creative Writing fra Oxford Brookes University. Postkort fra Berlin er hendes første roman på dansk.

LÆS OGSÅ:  HVOR DER ER HJERTERUM af Sarah Morgan

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)