POSTKORT FRA BERLIN af Mandy Robotham

ET LAND PÅ KRIGENS RAND.
EN KVINDE, DER STILLER SIG I SKUDLINJEN

Berlin 1938.

Det er højsommer, og Tyskland er på randen af krig. Da den nyuddannede journalist Georgie Young sendes til Berlin sammen med en anden londoner, Max, ved hun, at de træder direkte ind i begivenhedernes centrum.

De ankommer til en by indhyllet i røde flag og vrimlende med nazister, og Georgie føler sig som en hjælpeløs tilskuer til, at uskyldige mennesker bliver fjernet fra deres hjem.

Mens den spændte stemning stiger, indser hun, at hun og Max er nødt til at handle – også selvom det kan betyde, at de sætter deres egne liv på spil. Efterhånden som hun får trængt ned under overfladen, begynder Georgie at afdække den modbydelige sandhed om Hitlers Tyskland – og de to journalister bliver trukket ind i en verden, der er endnu mere dyster, end Georgie nogen sinde kunne have forestillet sig.

Vi ser frem til at udgive næste historiske roman af Mandy Robotham, The Girl behind the Wall,10.marts 2022

OM BOGEN:

Vejl. pris 269,95
Kategori: Historisk spændingsroman
Udgivelsesdato: 31. august 2021
Sider: 464
ISBN: 9788771918663

OM FORFATTEREN:

MANDY ROBOTHAM, journalist, er tidligere jordemoder og skriver om fødsler, død, kærlighed og alt derimellem. Hun er cand.mag. i Creative Writing fra Oxford Brookes University. Postkort fra Berlin er den første roman på dansk.

LÆS OGSÅ:  Det er blevet dyrere at bruge kulturen i Danmark

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)