Rundspørge: 65 procent mener, at indvandreres religion får dem til at voldtage

65 procent af de adspurgte i en undersøgelse gennemført at Gallup mener, at indvandreres kultur og religion er årsag til voldtægter.

Finland er de seneste måneder blevet rystet af en række voldsomme seksuelle overgreb og voldtægter. Mange er blevet begået imod meget unge ofre. I sagerne er det typisk personer med migrantbaggrund, der er endt på anklagebænken.

En rundspørge viser, at mange finner mener, at kultur og religion får migranter til at begå seksualforbrydelser. Det viser en rundspørge gennemført af Gallup.

65 procent af de adspurgte var i nogen eller i høj grad enig i udsagnet om, at “hovedårdsagen til seksualforbrydelser skyldes migranters kultur og religion”, fortæller avisen Helsingin Sanomat.

Voldsom stigning i Danmark

Også i Danmark er der sket en kraftig stigning i antallet af anmeldte voldtægter efter migrantkrisens begyndelse.

Hvor der i de fire kvartaler forud for folketingsvalget i 2015 tilsammen blev anmeldt 365 voldtægter blev der i 2018s fire kvartaler anmeldt 1013 voldtægter.

Det er en næsten en tredobling på kun tre år.

Hvad siger religionen?

Mange migranter følger en religion med et ganske anderledes syn på kvinder og seksualitet end det vi har i Vesten. F.eks. er det lovligt at have seksuelt samkvem kvinder, som man har i fangeskab – med andre ord; slaver.

Dette gøres klart i Muhammeds kategorisering af, hvem man må have seksuelt samkvem med:

“Vi gør dine hustruer tilladte for dig, dem, som du har givet deres løn, de slavinder, som Gud har givet dig som bytte.” (33:50)

LÆS OGSÅ:  Voldtog og dræbte 19-årig pige – asylansøger på aklagebænken

Religionen har et meget frigjort forhold til, hvorvidt kvinder ønsker samleje. Dette ses ikke kun ved de mange tvangsægteskaber, hvor kvinder tvinges ind i livslange seksuelle forhold til en partner, de ofte ikke selv har valgt. Det ses også ved det faktum, at deres religiøse love har dødsstraf for kvinder, der selv vælger en seksuel partner som ikke er godkendt af en imam ved en vielse.

Selv i ægteskabet har manden ifølge deres religion frit lejde til at bruge sin partner seksuelt, når han har lyst:

“Jeres kvinder er pløjejord for jer, så gå til jeres pløjejord, som I vil.” (2:223)

Graf: Tal fra Danmarks Statistik viser en kraftig stigning i antallet af anmeldte voldtægter siden migrantkrisens start i 2015.

Hvad mener du? Tror du, at kultur og religion har betydning for, om migranter er mere tilbøjelige til at begå seksuelle overgreb?

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)