Sådan får du 3 gratis tilbud på gulvafslibning

Trægulve er en af de bedste gulvtyper man kan have i sin bolig. Træ er levende, smukt og varmt, og træet er med til at give et sundt indeklima, og samtidig skaber det en hyggelig hjemlig stemning. Træ er også både slidstærkt og dermed meget holdbart, men træet skal naturligvis vedligeholdes og rengøres løbende som alle andre materialer. Pleje, vedligeholdelse og gulvafslibning er vigtigt for at holde dine smukke trægulve i form i mange år.

Har du kontrolleret dine trægulve for nylig? Har du set efter, om de er blevet skjoldede, matte, ridsede eller bare godt gammeldags slidte? Selvom du selvfølgelig vasker dine trægulve ind imellem med den rigtige type af plejesæbe, så kan du ikke undgå, at gulvene med tiden får skader og bliver matte af det daglige slid på dem. Især på gangbanerne hen over gulvet ses det tydeligt, hvor der er mest trafik.

Forskel på gulvafslibning og gulvafhøvling

Hvis dine trægulve har dybe ridser eller andre mere alvorlige skader, skal de have en gulvafhøvling, hvor man høvler de øverste 2-4 mm af træet væk, så der kommer nyt friskt træ frem. En gulvafhøvling kan af gode grunde ikke laves ret mange gange, fordi træplankerne til sidst er så tynde, at der ikke er mere træ tilbage at høvle af.

En væsentlig mildere form for gulvrenovering er gulvafslibning, som også er den langt mest udbredte form for renovering af trægulve. Først slibes gulvet med groft sandpapir og derefter fortsætter man med finere og finere sandpapir indtil den ønskede overflade er opnået. Man kan i mange byggemarkeder i fx Fredericia leje en gulvsliber men selvom man er en habil handyman, så er det ret vanskeligt at slibe et trægulv. For at få et flot resultat af en gulvafslibning, skal man have stor erfaring i at bruge det rette gulvsliberudstyr og det er de færreste mennesker, der har det.

LÆS OGSÅ:  Gratis til tandlæge

Få 3 tilbud på gulvafslibning – Uforpligtende og gratis

Den bedste måde af få renoveret slidte trægulve på, er selvfølgelig at få et erfarent gulvafslibningsfirma til at udføre opgaven. En professionel gulvmand har det helt rigtige udstyr til alle slags trægulve og kender alle de faldgruber, man kan komme ud for. Han ved også, hvilken type af efterbehandling, der er den bedste til netop dit gulv.

Hvis du har besluttet dig for at hyre en professionel gulvservice, så kan du med fordel gå på nettet og bestille 3 gulvtilbud på f.eks. 3gulvafslibning.dk. Det er hurtig gjort: du udfylder en nem formular, hvor du kort beskriver, hvad du ønsker at få udført og hvilken efterbehandling, du gerne vil have. På under 48 timer (på hverdage) får du 3 tilbud fra arbejdsvillige lokale gulvfirmaer fra fx Fredericia. At bestille 3 gulvafslibningstilbud på denne måde er endda både 100% gratis og absolut uforpligtende.

Gulvrenovering og støv

Det kan ikke helt undgås, at der kommer støv, når der gulvafslibes men den gode nyhed er, at moderne gulvslibermaskiner er i stand til at opsamle op til 94% af støvet. Inden gulvmanden går i gang med opgaven, skal gulvet være ryddet fuldstændigt for alt, der kan flyttes. Døråbninger ind til andre rum, som ikke skal afslibes, skal forsegles med plastic, men det kan gulvfirmaet påtage sig at gøre.

LÆS OGSÅ:  Gratis internet kan koste dyrt

Efterbehandling af nyrenoverede trægulve

En gulvafslibning skal altid afsluttes med en eller anden form for efterbehandling. Efterbehandling betyder, at man overfladebehandler gulvet med en af følgende typer:

  • Lud
  • Lak
  • Sæbe
  • Olie
  • Voks

Som nævnt er et gulvrenoveringsfirma specialister i efterbehandling, og er du i tvivl om, hvilken behandling, der er den bedste, så rådgiver gulvfirmaet dig gerne. Bestil dine 3 gratis gulv tilbud allerede i dag.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)