“Islam skal totalt ud af Danmark,” mener tidligere folketingsmedlem

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Debatindlæg af Erling Askjær Jørgensen. Fhv. medlem af Folketinget

Tirsdag den 2. februar 2021 blev den mørkeste og skammeligste dag i historien om Danmarks demokratiske sjæl! Et stort flertal i Folketinget stemte imod kampen mod den muslimske indmarch i Danmark. Ja, man kaldte det noget andet, men fakta er og var, at Inger Støjbjerg har kæmpet mod den muslimske fremmarch ind i vores oprindeligt kristne fædreland.

At de røde partier udnyttede en mulighed for at såre en af de blå partier, er en del af spillet om den politiske magt. Man skyer jo ingen midler i den politiske kamp. Men at et flertal i Inger Støjbjergs eget parti stemte for, at hun skal stilles for en rigsret på grund af hendes modstand mod, at den onde muslimske religion skal tolereres som en del af Danmark, det er skammeligt. Og De Konservative holdt sig heller ikke for gode til at stemme mod kampen mod den muslimske fremmarch. Ja, man kalder det noget andet og henviser til, at det er et resultat af juridiske trakasserier. Man gider ikke høre efter og forstå hvad sagen drejer sig om. Det er skammeligt. Vi er nogle, der ønsker islam totalt ud af Danmark. Derfor støtter vi Nye Borgerlige.

Jeg tror bevæggrunden hos det fleste i Folketinget er deres dårlige samvittighed over, at man overhovedet de sidste 40 – 50 år har tilladt muslimsk indvandring i Danmark. De røde partiers bevæggrunde for deres ønske om megen muslimsk indvandring er, at de ser dette som en mulighed for at få knægtet vore kristne værdier, som absolut ikke ligner socialisme.

LÆS OGSÅ:  Journalistikken marcherer målrettet mod sin død

Jeg fulgte naturligvis hele forløbet i Folketinget fra det startede den 2. februar 2021 kl. 13.00. Ikke en eneste fra den røde regering var til stede i Folketingssalen. Hele den ene side af Folketingssalen var gabende tom. Man dukkede sig. Man ville ikke være bekendt at være til stede og vedgå overgrebet mod kampen mod det muslimske. Regeringens støttepartier havde i alt kun 4 folketingsmedlemmer i salen. Man skammede sig, man ville ikke være bekendt at være til stede.

Inger Støjberg sad i Folketingssalen uafbrudt fra mødets start til det var slut. Lars Løkke Rasmussen holdt et indlæg, som jeg respekterer højt. Han erklærede, at det, Inger Støjbjerg anklages for, slet ikke kan bære en rigsretsanklage.  Min fulde respekt for Lars Løkkes tale vedr. anklagerne mod Inger Støjbjerg.

Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti var fuldtallig til stede i Folketingssalen og Kristian Thulesen Dahl holdt en rigtig god tale til forsvar for Inger Støjbjerg. Pernille Vermunds tale var den bedste af talerne i denne sag.

Jacob Ellemann henviser til, at man fremlægger et udspil rettet mod de indvandrede. Men man taler kun om, at de muslimske kvinder skal ud på arbejdsmarkedet, hvilket deres religion forbyder, så det kommer de aldrig. Det drejer sig om, at der slet ikke skal være muslimer i Danmark, og at det er en kæmpefejltagelse og angreb på vores kristne værdier overhovedet at tillade muslimsk aktivitet, moskeer osv. i Danmark.

LÆS OGSÅ:  Mette Frederiksen vil nu gennemføre Mogens Glistrups politik

Jacob Ellemann bliver aldrig en samlende figur i den blå blok. Han aner ikke, hvad vores kristne danske værdier er for noget. Jacob Ellemanns modbydelige adfærd overfor Støjbjerg er årsagen til, at Inger Støjbjerg måtte melde sig ud af Venstre. Skammens dag.


Hvad synes du? Skriv din mening i kommentarfeltet nedenfor, og del meget gerne indlægge på facebook!

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)