Snydt igen og igen og igen

Morten Bødskov lovede senest i august ikke bare et udspil til en iværksætterstrategi inden årets udgang, men også at der ville blive indkaldt til forhandlinger om strategien, inden det blev 2024. Nu er den plan skrottet og iværksætterstrategien udsat til 2024 uden en dato, skriver Berlingske.

”Da regeringen fremlagde sin 2030-plan i august, blev der afsat flere penge til iværksætterne. Helt præcis blev de penge, der var afsat til en iværksætterstrategi, løftet fra 300 millioner til 1,5 milliard kroner i årene 2024-2027. Fra 2030 er der så oven i købet afsat en milliard årligt. Med en vis bitterhed kan man ærgre sig over, at der er afsat penge til iværksætterne i 2024, når der ikke er nogen plan for, hvordan man kan bruge dem.

Desværre synes noget at tyde på, at argumenterne for hele tiden at flytte rundt på iværksætterne mest handler om politisk taktik og opportunisme frem for om iværksætternes bedste. Det ligner, at regeringen er ret ligeglade med iværksætteriet”.

24NYT: At SVM-regeringen kun er leveringsdygtig i snak og tomme løfter, bør ikke komme bag på nogen. Danske politikere er nemlig vilde med høje, ambitiøse målsætninger, for så viser de, at de har udvist handlekraft og den seriøsitet, der skal til for at vise, at man tager et problem meget alvorligt. Det er en populær måde at styre Danmark på. Sagen er bare, at det vrimler med målsætninger, der aldrig bliver nået. Læs mere her.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)