Sprøde svær, saftig and og perfekte brunede kartofler? Få kokkelandsholdets bedste tips og tricks til julemiddagen

 

Hvordan sikrer man, at flæskestegens svær bliver sprøde? At anden ikke bliver sej og grå? Og ikke mindst, at de brunede kartofler ikke bliver til en bitter karamelblanding, der flyder rundt ved siden af de kogte kartofler på panden?

Holdkaptajnen på det danske kokkelandshold, Christian Wellendorf, har i en ny serie af videoer, udviklet i samarbejde med dagligvarekæden Lidl, besluttet sig for at komme de mest gængse køkkenkatastrofer

jule- og nytårsaften til livs.

”Man behøver hverken være kok eller mormor for at kunne præstere sprøde svær og saftig mørbrad i et køkken. Ved at følge nogle simple tommelfingerregler, vil jeg godt garantere, at man kan nå helskindet i mål med både jule- og nytårsmenu,” siger Christian Wellendorf.

Videoerne er udgivet den 3. december og varer maksimum to minutter. De seks tilgængelige Lidl X Kokkelandsholdet-Masterclass-videoer er:

  • Mør and
  • Udskæring af and
  • Dampede blåmuslinger
  • Saftig flæskesteg med sprøde svær
  • Brunede kartofler
  • Oksemørbrad

 

Få 24NYT LEVERET GRATIS PÅ MAIL

Du kan altid afmelde dig både nyhedsmail og samtykke. Vi deler ikke din email-adresse med andre. Nyhedsmailen kan af og til indeholde reklame. Når du tilmelder dig her, accepteres disse vilkår.

24NYT har brug for flere abonnenter til at støtte vores arbejde.

Vær med til at sikre avisens fremtid

29,-/uge

Mindstepris 749,-

Adgang til arkivet

Avisen på mail

Ingen reklamer

Adgang til alle artikler

Min. abonnementsperiode: 6 mdr. 749kr./6 md.

19,-/uge

Mindstepris 989,-

Adgang til arkivet

Avisen på mail

Ingen reklamer

Adgang til alle artikler

Min. abonnementsperiode: 1 år –  kun 989kr. pr. år

Spar 1560 kr.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)