Sprøde svær, saftig and og perfekte brunede kartofler? Få kokkelandsholdets bedste tips og tricks til julemiddagen

Hvordan sikrer man, at flæskestegens svær bliver sprøde? At anden ikke bliver sej og grå? Og ikke mindst, at de brunede kartofler ikke bliver til en bitter karamelblanding, der flyder rundt ved siden af de kogte kartofler på panden?

Holdkaptajnen på det danske kokkelandshold, Christian Wellendorf, har i en ny serie af videoer, udviklet i samarbejde med dagligvarekæden Lidl, besluttet sig for at komme de mest gængse køkkenkatastrofer

jule- og nytårsaften til livs.

”Man behøver hverken være kok eller mormor for at kunne præstere sprøde svær og saftig mørbrad i et køkken. Ved at følge nogle simple tommelfingerregler, vil jeg godt garantere, at man kan nå helskindet i mål med både jule- og nytårsmenu,” siger Christian Wellendorf.

Videoerne er udgivet den 3. december og varer maksimum to minutter. De seks tilgængelige Lidl X Kokkelandsholdet-Masterclass-videoer er:

  • Mør and
  • Udskæring af and
  • Dampede blåmuslinger
  • Saftig flæskesteg med sprøde svær
  • Brunede kartofler
  • Oksemørbrad

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)