Støtter du Israel, så er du IKKE velkommen i “Husets biograf”


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

I Københavns Kommunes aktivitetshus “Huset” havde Husets biograf inviteret til live-visning af Eurovision-finalen fra Malmø. Det fremgår af facebook. “Husets” kodeks siger, at “Husets arrangementer er for alle gæster i alle aldersgrupper”. Det gælder dog ikke for gæster, som støtter den israelske sang “Hurricanes”. På “Husets” biograf invitation er tydelig anført: “Just remember that Hurricanes are NOT allowed”. Altså man er IKKE velkommen, hvis man støtter Israel’s sang.
Altså i Københavns Kommunes aktivitetshus, som styres af kulturforvaltningen, foregår der dels diskriminerende annoncering og dels nej til gæster, hvis de sympatiserer med Israel’s Eurovision-sang.
Der er efterhånden ikke meget som overrasker mig i forbindelse med den manglende kulturstyring i hovedstaden. Reaktionen på min og Dansk Folkeparti’s skarpe kritik af den antisemitisk-lignende optræden, vil sikkert blive, at der kun er tale om en lille ting. Det er bare ikke rigtigt. Kommunen lægger hus, annoncer og diskriminerende adfærd frem. Hvad bliver det næste ?

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)