Stram Kurs og Dansk Folkeparti enige med Trump: Venstre-fascister er terrorister!

USA’s præsident Donald Trump klassificerer den venstreradikale organisation Antifa som terrororganisation. Et forslag, Danmark bør kopiere, mener Dansk Folkeparti og Stram Kurs.

USA’s præsident Donald Trump har erklæret, at hans regering vil klassificere organisationen Antifa som terrororganisation.

Det sker efter, at det ifølge den amerikanske regering har vist sig, at medlemmer af den venstreradikale organisation bidrager kraftigt til de blodige og meget ødelæggende optøjer rundt om i flere amerikanske byer.

VIDEO: Black Lives Matter–tilhængere sparker bevidstløs mand i hovedet

Antifa findes også i Danmark, hvor den især er kendt for jævnlige afbrændinger af bydele i forsøg på at få gennemført deres ekstreme samfundsorden. To danske politikere fortæller til 24NYT, er de er enige med Trump.

Dansk Folkeparti: Bør kopieres

“Det er et fremragende forslag, som vi helt sikkert bør kopiere her i Danmark. Den voldelige venstrefløj skal bekæmpes, ligesom vi skal bekæmpe den voldelige ideologi, islam,” siger medlem af DF’s Hovedbestyrelse Martin Henriksen til 24NYT.

“Antifa bekender sig til vold. De kører et volds- og trusselsregime, som er rettet mod deres politiske modstandere. Det er uacceptabelt. De siger, at de bekæmper fascisme, men de er selv fascister – socialistiske fascister, som lever godt af, at de store, etablerede medierne og visse partier lukker øjnene for virkeligheden og dermed holder hånden over den ekstreme venstrefløj. Det er på tiden, at borgerlige, såvel som venstreorienterede partier vågner op og aktivt bekæmper den ekstremisme, som florerer på venstrefløjen, også her i Danmark,” siger Martin Henriksen om Antifa, hvis fulde navn er Antifascistisk Aktion.

LÆS OGSÅ:  HURRA! ISIS-kriger mister sit danske statsborgerskab og udvises

Martin Henriksen understreger i en sms til 24NYT, at hans holdning også er Dansk Folkepartis holdning

Paludan: Antifa er en terrororganisation

Lederen af partiet Stram Kurs, Rasmus Paludan er også enig med USAs præsident:

“Jeg er helt enig. Antifa er også i Danmark en terrororganisation, som søger at skabe frygt hos politiske modstandere og i den almene befolkning ved brug af forbrydelser som vold og hærværk. Alt for, på strafbar måde, at opnå bevægelsens politiske mål”, udtaler han til 24NYT.

Screenshot: Antifas presseafdeling, Redox, anført af Simon Bünger, koordinerer ifølge Nicolai Sennels Antifas tæskehold (kilde: Uriasposten)

Politiet er bange for dem

Nicolai Sennels, initiativtager og tidligere leder af den islamkritiske bevægelse For Frihed, har utallige gange stået ansigt til ansigt med Antifa under hans demonstrationer.

“Kun tilstedeværelsen af typisk over hundrede betjente betød, at vores fredelige, lovlige demonstrationer ikke blev gennemtæsket af Antifa. Efter demonstrationerne kunne vi på sociale medier følge, hvordan Antifas tæskehold koordinerede deres forsøg på at fange os på vores vej hjem. Desværre lykkedes det jævnligt at konfrontere vores medlemmer. Andre fik besøg på deres hjemadresse og fik smadret deres bil eller ødelagt deres dør med grafitti. Helt utilstedeligt i et demokrati, men politikerne og politiet ser stadig den dag i dag igennem fingrene med det,” fortæller Nicolai Sennels til 24NYT.

“Det var åbenlyst, at politiets indsatsledere var bange for Antifa. Udover deres tæskehold og flaskekastende hobe har Antifa jo også en masse dygtige fotografer på stedet. Hvis politiet griber ind, bliver der taget hundrede fotos, og Antifa udvælger så dét, der viser politiet fra den mest uheldige vinkel, og sender det til Ekstrabladet, som de åbenbart har gode forbindelser til”, siger Nicolai Sennels.

LÆS OGSÅ:  VIDEO: Denne udlænding efterlyses for groft seksuelt overgreb

“Antifa er som en global blæksprutte. De har tilhængere i hele Vesten. Mange af dem har høje uddannelser og har infiltreret vores medier og uddannelsesinstitutioner. Det bruger de til at masseudbrede deres ideologi, typisk på en skjult måde. Ofte forklæder de deres totalitære og voldelige ideologi som ‘klimabevidsthed’, ‘feminisme’ eller ‘kultur’. Men bagved ligger der næsten altid en grundlæggende dagsorden om at nedbryde vores bestående, demokratiske samfundsorden. Desværre har vores politikere på ingen måde forstået omfanget af Antifa, og støtter derfor Antifas mange forgreninger med millioner af kommunale skattekroner”, mener Nicolai Sennels.

Video: Bevæbnet butiksejer forsvarer kunder og sin butik mod personer iklædt den typiske Antifa-“uniform” bestående af sort tøj og typisk også ansigtmaskering eller hætter. Mange mindre erhvervsdrivende har måttet se deres levebrød blive smadret af lignende bøller under de seneste optøjer rundt om i amerikanske byer.

Trumps tweet:

Hvad mener du? Er det for overdrevet at kalde Antifa for en ‘terrororganisation’, eller det er det lige præcis det, de er? Skrv din mening herunder og del gerne artiklen på Facebook.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)