Sydøstjyllands Politi beder om hjælp – Har du set denne bevæbnede røver?

Den 16. februar 2017 kl. 18.20 og den 12. september 2016 blev der begået væbnet røveri mod ’Min Købmand’ i Stenderup Krogager, og Sydøstjyllands Politi mener der er tale om samme gerningsmand. Udbyttet var ved begge røverier cigaretter, og i begge tilfælde benyttede gerningsmanden en pistol, som kan være en attrap.

Han benyttede samme fremgangsmåde og var ved begge røverier iført stort set samme beklædning.

Den 12. september 2016 ankom gerningsmanden sammen med en medgerningsmand til butikken i en sort VW Golf 3, med soltag og alufælge. Den 16. februar 2017 ankom gerningsmanden ligeledes med en medgerningsmand, men denne gang i en blå/sort Seat Cordoba, modelperiode fra omkring 2000-2005. Det var medgerningsmanden, der var fører af bilen.

Fra røveriet den 16. februar beskrives gerningsmanden som:

En mand omkring 20-30 år, 180-190 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført en sort Fred Perry cardigan med lynlås og hvide striber på ærmerne, samt logo på venstre side af brystet. Han var herudover iført grå cargobukser, sorte Nike-sko med hvidt logo og hvid sål samt grå tynde arbejdshandsker. Under cardiganen bar han formentlig en FC Barcelona spillertrøje. Gerningsmanden var maskeret med sort klæde for munden, sort hue og solbriller med blå spejlrefleks glas. Med sig havde han en grå sportstaske og var bevæbnet med en sort pistol.

Ved røveriet den 12. september 2016 bar gerningsmanden stort set samme beklædning.

Kan du genkende gerningsmanden på billederne fra overvågningskameraet, eller har du i øvrigt oplysninger, der kan bringe Sydøstjyllands Politi nærmere en opklaring, så kontakt os på 114.

Du kan hjælpe Politiet ved at dele efterlysningen på facebook.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb