Terroren kender ingen grænser – kender du disse korancitater? Allah akbar!


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Af klummeskribent Sven Hakon Rossel, professor og forfatter.

Kære danske medborgere (m/k)!

Hvad jeg skrev i min sidste klumme om den herskende terror, blev desværre umiddelbart efter bekræftet af mordet på 29 koptiske kristne i Ægypten, der i flere medier ganske enkelt blev henvist til bagsiden. Det drejede sig om en brutal nedslagtning af uskyldige, hvis eneste forbrydelse var, at de ikke var muslimer, men derimod på vej til et koptisk kloster.

Sven Hakon Rossel er professor i nyere skandinavisk litteratur og forfatter til mere end 50 bøger. S. H. Rossel er fast klummeskribent på 24NYT og skriver om udenrigspolitik, kulturpolitik, EU og det monstrum, der hedder “political correctness”.

Er vi blevet for afstumpede, eller er det simpelthen ikke opportunt at konfrontere en sådan forbrydelse med den kendsgerning, at det her – endnu engang – var muslimer, der slog kristne ihjel? Og dette sker, mens vi forsøger at komme over bloddåden d. 23. maj i Manchester, hvor 22 uskyldige mennesker blev offer for en muslimsk selvmordsbomber af libysk afstamning.

Ofrene for begge terrorhandlinger var overvejende sagesløse børn og unge – et flertal også kristne – og ser man tilbage på de forgangne års terror i islams navn, overbevises man endnu engang om, at Jihad, den hellige krig, raser for fuld udblæsning, og at Islam tydeligvis retfærdiggør drab på os vantro! Dette bekræftes ved at slå efter i muslimernes hellige bog, Koranen, hvor der i modsætning til Biblens bud om næstekærlighed, bl.a. står:
”Jeres forskrift er at føre krig selv om det skulle være jer imod” (Sura 2.216),
”Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!” (Sura 9.73)
”De, der er vantro, skal ikke regne med at undslippe; de kan ikke unddrage sig” (Sura 8.59-60)
– og der er mere blodtørst i samme godtepose.

Fornylig er udkommet en bog i Tyskland med titlen: Ist der Islam noch zu retten? (Kan Islam endnu reddes?) af islamkritikeren Hamed Abdel-Samad og religionspædagogen Mouhamad Khorchide, som denne klummeskriver ved senere lejlighed skal vende tilbage til. Den første af forfatterne siger eftertrykkeligt nej; Islam kan ikke reformeres. Hvorfor ikke? Fordi Islam forlanger den absolutte underkastelse og derfor aldrig selv vil underkaste sig frihedens og demokratiets love. Khorchide, derimod, forlanger, at muslimer ikke skal forstå og fortolke Koranen ordret, men ud fra en aktuel sammenhæng. Og hvad så, spørger De og jeg? Den aktuelle sammenhæng har vi jo for øjnene i Manchester og Ægypten – og så er der Paris, Nice, Berlin, Bruxelles, København og og og!

Bør vi måske i denne fortvivlede situation rette vores opmærksomhed mod Japan? Her findes der ikke nogen debat for eller imod indvandring fra muslimske lande. Hvorfor? Fordi en indvandring herfra simpelthen er forbudt ved lov! Og har vi hørt om terror eller en akut terrorfare i Japan?

Et tilsvarende forbud er der er vel ingen politiker, der i dagens Danmark tør foreslå. Husk på, hvordan det gik den amerikanske præsident Donald Trump, der som bekendt krævede et midlertidigt forbud mod indrejse til USA af mennesker fra seks muslimske lande, der er kendt for at yde husly til muslimske terrorister.

De venstreliberale medier i den vestlige verden med New York Times og det britiske The Guardian i spidsen kastede sig hysterisk over dette snusfornuftige forslag – og de danske medier fulgte som altid trop – og udnævnte endnu engang Trump til at være både racist og fascist. Nej, vi bør langt hellere lytte til den gode Pave Franciscus, der både under sit besøg i Ægypten i slutningen af april, og ved enhver anden lejlighed opfordrer alle mennesker og alle religioner(!) til at afstå fra had, vold og hævn i Guds navn. Er der noget Hans Hellighed har misforstået?

Glemte jeg forøvrigt at nævne, at begge forfattere af bogen Ist der islam noch zu retten? har personlige livvagter døgnet rundt. Ja, fred på jord i Allahs navn!

…..

Du er velkommen til at kommentere klummen herunder. Del den også gerne på Facebook.

  .................  
DEL ARTIKLEN MED ET ENELKT KLIK:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
   

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Advertisements

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb