Tilbage til fortiden


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

I 1940-1945 havde vi censur i Danmark. De tyske nazister brugte metoden til at give os mundkurv på, så det blev strafbart at kritisere besættelsesmagten. Det fik så samtidig fældet mange gode patrioter, for stikkervirksomheden blomstrede. 

Det skulle vel ikke være netop derfor, censur nu skal tages i brug i EU. Censur er skræddersyet til at ensrette og styre en befolkning, ytringsfriheden afskaffes, og dermed lukkes munden også på patrioter, der her i 2023 må være en pestilens for magtfulde politikere, der arbejder på et islamisk EU. De bryder sig ikke om patrioter og ønsker dem hen, hvor peberet gror. Censur kan så samtidig bruges til en ekstra indtægt til det politiske system, og dermed slår man to fluer med ét smæk.

Alle er vist efterhånden blevet klar over, at pengene fosser ud af den store EU-pengetank i Bruxelles. Men ingen kan tilsyneladende finde ud af, hvor alle de mange milliarder forsvinder hen. Bliver der mon bare lagt låg på, eller deler de grådige politikere i porten?

Ikke desto mindre er EU-maskineriet i konstant pengenød, og hvad gør man så? Indtil videre har de fået flere af landene til at optage astronomiske lån uden at spørge deres befolkninger, lån, der vil binde dem endnu tættere til dette uhyre. Men stadig er det ikke nok, så der må tænkes kreativt.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Besættelsestiden i perspektiv - historien gentager sig selv. Del 3

Nu har EU-bureaukraterne i Bruxelles så med vores egen Margrethe Vestager i spidsen barslet med en ny idé, som vil resultere i en konstant ekstra pengestrøm til de pengehungrende politikere. 

Facebook har i mange år vist, hvad censur kan bruges til, og inden længe indfører EU så selv censur via lovgivning. Politikerne vil enerådigt bestemme, hvad vi må sige og skrive. Og hvad og hvem censuren skal ramme, bestemmer de naturligvis også selv. Enhver kan forestille sig, hvad det kan give af ekstra indtægter, når der bare skal skrues på bødestørrelsen alt efter behov. 

Som en sidegevinst vil det være en genial måde at lukke munden på alle os, der ikke er begejstrede for den stigende islamisering af vores gamle Danmark, hvor befolkningsudskiftningen længe har kørt på skinner. Hidtil har Facebook været alene om at bruge censur her, for Facebook elsker islam.

Endnu er tanker toldfri – samt gebyr- og skattefri. Men gad vide, om udviklingen af kunstig intelligens, som går uhyggeligt stærkt, med tiden kan bruges her. Det var vist bedre med lovgivning på dette område, hvor der måske allerede sidder mange små tekniske eksperter og planlægger egne overraskelser. Umiddelbart kommer jeg til at tænke på filmen Terminator.

Jamen er det da ikke bare mageløst, og kun fantasien sætter grænser for, hvad der fremover skal være forbudt at sige og skrive og derfor kan resultere i en anklage om ”hadefuld tale” og udløse en bødestraf, stor eller lille – eller endnu bedre sende ”forbryderen” bag tremmer i en periode. Politikerne må virkelig sidde og klappe i deres små hænder og lykønske hinanden med dette fabelagtige påfund.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Sundhed, sundhed über Alles

Mærkeligt, at vores egen regering med en enevældig regeringschef i spidsen ikke selv er kommet på denne geniale måde til at hive endnu flere penge ud af den i forvejen mest skatteplagede befolkning på verdensplan. Men måske har Mette Frederiksen allerede fået en aftale i stand med sine slyngveninder i Bruxelles om, hvor stor en bid af kagen, hun selv skal have serveret.

Fagre ny verden. Der er sandelig noget at se frem til. Var der nogen, der sagde politikerlede.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)