Tre indvandre efterlyses efter røveri

Kikhøjparken, Holbæk

Kl. 20.21 torsdag anmeldte en 33-årig mand, at han kort forinden var blevet udsat for et røveri, da han sad i sin bil på en parkeringsplads og ventede på at mødes med en mand, som havde en aftale med i forbindelse med en handel. Tre mænd dukkede op ved bilen og truede den 33-årige til at udlevere sine værdier, og han gav dem sin bilnøgle, men de tog ikke hans bil. Ifølge forurettede blev han truet med en pistollignende genstand og slået i ansigtet, inden gerningsmændene flygtede fra stedet i retning mod Knudskovparken.

Flere patruljer kørte til Kikhøjparken, hvor stedet blev afspærret og undersøgt for spor. Hundepatruljer afsøgte området og den 33-åriges bil blev taget med ind til nærmere undersøgelse. Den 33-årige blev tilset på skadestuen, men var ikke kommet noget alvorligt til.

De tre mistænkte beskrives som:
A: Mand, Afrikansk af udseende, 20-25 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Sort, Hårfarve: Sort, Iført: Iført sort tøj samt sort hue og halsedisse.

B: Mand, Mellemøstlig af udseende, 20-25 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Yderligere kendetegn: Tydelige sorte øjenbryn, Iført: Iført sorte bukser, sort trøje formentlig i nylon/sportstøj.

C: Mand, 20-25 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Yderligere kendetegn: Skæg samt kort hår i siden og cirka 5 cm langt hår på toppen, spids ansigt, Talte: Tyrkisk, Iført: Iført grå sweatshirt med print/farver på brystet, cowboy jeans. Medbragte: Bæltetaske.

LÆS OGSÅ:  Politi giver vigtige vidner i drabssag frit lejde

Politiet efterforsker nu sagen og indhenter overvågningsmateriale fra området. Flere vidner er allerede afhørt i sagen, men politiet hører fortsat meget gerne fra borgere, som har set personer eller køretøjer i området, som kunne have en relation til sagen. Ring til politiet på tlf. 114.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)