VIDEO: Muslimer i ekstase over drab på tilfældige jøder

Den israelske by, Tel Aviv, blev torsdag aften ramt af et terrorangreb, da en muslim skød løs på tilfældige på en café.

Adskillige mennesker er alvorligt såret, og indtil videre er tre personer dræbt. To af de omkomne er barndomsvenner, og den ene af disse skulle snart giftes med sin forlovede.

Den tredje er en 35-årig ung mand, som var far til tre børn. Flere meldes i kritisk tilstand.

Muslimer skal dræbe ikke-muslimer

Den muslimske fastemåned, Ramadanen, er igang nu, og det betyder, at der overalt i verden er øget risiko for muslimsk terror. Drab på vantro – altså mennesker der ikke er muslimer –  er en hellig pligt i Islam og en del af Jihad, og derfor ses hvert år bølger af terrorangreb i netop denne måned, hvor muslimer har pligt til at opføre sig ekstra helligt.

Det tog heller ikke mange timer efter nyheden om massakren i Israel stat havde bredt sig, før muslimer i massevis gik på gaderne for at fejre drabene på de tilfældige jøder. Det skete bl.a. i Ramallah, Jenin, Gaza og i Lebanon, hvorfra adskillige videoer med dansende muslimer blev delt på sociale medier. Muslimerne delte bl.a. gratis slik ud for at sprede glæde over drabene på jøderne.

Her ses en af disse videoer.

Drabsmandens familie har allerede været i TV, hvor de udtrykker stolthed over sønnens terrorangreb. Gerningsmanden blev efter en intens jagt skudt og dræbt af israelske sikkerhedsstyrker fredag morgen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)