Dansk Folkeparti: Københavns Kommune må standse samarbejde med fundamentalistisk moske

Dansk Folkeparti vil i Københavns Borgerrepræsentation foreslå, at Københavns Kommune standser alt samarbejde og kontakt til og med Imam Ali-Moskeen , som ligger i Københavns Nord-Vest-kvarter.
“Det er almindelig kendt, at denne moske har meget tætte bånd til det iranske præstestyre og modtager svimlende beløb fra Iran. Da Borgerrepræsentationen stemte om at bygge den iransk-styrede moske, var det desværre kun os fra Dansk Folkeparti, som advarede mod moskeens fundamentalistiske aktiviteter”, siger medlem af DF-gruppen, Finn Rudaizky.
Moskeen har annonceret “Mindehøjtidelighed på Rådhuspladsen den 12/1, til minde om “martyren” Soleimani.
“Han var ikke martyr, men renlivet terrorist og jeg mener ikke vi skal oprette forbindelsen til en filial af det iranske præstestyre, som hylder og ærer terrorister og her en terrorist med tusinder af mord på samvittigheden”, siger Finn Rudaizky.
“Derfor vil Dansk Folkeparti i København, stille forslag om afbrydelse af kontakten til Imam Ali-Moskeen. Kommunens værdigrundlag kan nemlig ikke holde til, at holde kaffe-dialog-lignende møder med personer og grupper af borgere, som hylder og fejrer terrorister”, slutter Finn Rudaizky.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)