Vidner søges: Politiet efterforsker voldsomt overfald

Østjyllands Politi leder p.t. efter to gerningsmænd til et voldsomt overfald lørdag formiddag i Aarhus C, hvor en 35-årig mand blev slået i hovedet med et slagvåben.

 

Lørdag kl. 09.45 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd havde overfaldet en mand på gaden ud for en adresse på Viborgvej, tæt på Ringkøbingvej, og flere patruljer kørte til stedet.

Den 35-årige blev kørt til behandling for flere skader, som dog umiddelbart ikke er livstruende.

Gerningsmændene var væk, da politiet kom frem, men Østjyllands Politi har sikret flere spor på stedet og afhørt en række vidner.

 

Vidner kan kontakte politiet på tlf. 114

”Ud fra de oplysninger vi har fundet frem til i den indledende efterforskning, så tyder det på, at overfaldet har bund i en konflikt mellem nogle enkelte personer og en uenighed, der opstår ude på stedet. Det er et groft overfald, og en sag vi tager meget alvorligt, og vi har  iværksat en intensiv efterforskning,” siger vicepolitiinspektør Thomas Schouby.

Selvom Østjyllands Politi allerede har afhørt flere vidner, hører de alligevel meget gerne fra borgere, der har set overfaldet eller har oplysninger i sagen. Ved du noget, kan du kontakte politiet på tlf. 114.

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)