Overdødeligheden vil stige


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Der er p.t. officielt en overdødelighed herhjemme på 20%. Den er historisk høj. Tilsvarende er overdødeligheden lige så og endda højere i de lande, hvor vaccineudrulningen var mere udbredt end i Danmark. Ca 75% blev vaccineret en eller flere gange med eksperimentelle vacciner fra de ledende vaccinefirmaer i Danmark.

I et land som Rumænien blev kun ca. 40% vaccineret og her er overdødeligheden nærmest ikke registrerbar eller kun ca. 5% over normalen.

Der kunne være tale om tilfældigheder, vil særlig myndigheder, pro-vaccine politikere og vaccinerede hævde. Medierne befatter sig jo ikke med emnet, de er købt og betalt til at undlade at kritisere og agere vagthunde gennem mediestøtte. Her synes man stadig, at Mette Frederiksen er et hit.

Udfordringen for de officielle myndigheder og magthavere er at fremkomme med en afledende forklaring på, at overdødeligheden rent faktisk beror på kendte følgevirkninger af denne type eksperimentelle vacciner. Det gør den ikke. I stedet tier man det ihjel.

MRNA og spike-proteiner, som vaccinerne indeholdt, kan bivirkningsmæssigt foranledige forekomst af hjertebetændelse eller på latin myorcarditis. Det medfører forstørret hjerte og er en betændelse i hjerteklapperne, som ikke kan behandles.

Gennemsnitlevetiden ved myorcarditis er 5 år uanset alder. Heraf årsagen til, at selv toptrænede atleter falder om, hvoraf begrebet sudden death er opstået. Tidligere var forekomst af myocarditis alderdomsbetinget, og havde dermed en naturlig forklaring. Den tid er overstået.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Hvor onde er de hvide?

Nogle kan leve med hjertebetændelse i 15 år og andre i 3 måneder. Gennemsnittet er 5 år.

Prognosen er, at verden kun har set toppen af isbjerget i forhold til overdødelighed i forhold til normalen. Eksempelvis har et lille land som Island en overdødelighed på 80%, dvs. næsten det dobbelte af normalen, hvor vaccinationsgraden var på over 90%.

Skrækscenariet, worst case scenarie er, at 80% alene i Danmark vil være ramt af myorcarditis inden for en årrække. Det vil ikke kun være ubeskriveligt, det vil være enden på det samfund, vi kender.

Sølvpapirshatte var det, vi vaccinekritikere blev udstyret med. Jeg har ikke brug for at sige, “hvad sagde jeg”, men jeg er i det mindste glad for, at jeg selv og min familie valgte at se kritisk på de selvmodsigelser og det politiske magtspil, der blev gennemført med vaccineudrulning og lockdowns.

Efterfølgende påvisninger af årsager til, at vaccinefabrikanterne godt kendte til risici og udbad sig produktansvarsfrihed, og de tilkendegivelser som eksempelvis Bill Gates fremsatte med ønsket om en generel befolkningsreduktion, giver lige pludselig bedre mening nu. Desværre.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)