Årets største Lotto gevinst udløst: 20 millioner til heldig vinder

Lørdag aften blev ekstra god for en heldig Lotto spiller, der ramte den gyldne talkombination på syv tal og nu ikke kun må nøjes med at tænke på, hvordan det er at vinde i Lotto.

Vinderen har købt vinderkuponen, bestående af 10 rækker med Joker, hos Dagli’Brugsen Sørbymagle i Slagelse, hvor en af rækkerne bestod af syv vindertal, der har udløst den første to-cifrede milliongevinst i 2021. Den heldige vinder kan se frem til at få intet mindre end 20.271.035 kroner ind på kontoen.

  • Med sådan en gevinst kan man udleve mange af sine drømme og gøre dagligdagen en del sjovere. Der skal lyde et kæmpe stort tillykke herfra, siger Pernille Mehl, direktør i Danske Lotteri Spil.

Slagelseboen er dog ikke den eneste, der kan juble denne lørdag aften. Hver uge trækkes der nemlig lod om 2×1 million kroner blandt alle spillede rækker, og i denne omgang gik Millionærgarantien både til en bornholmer og en midtjyde. Mens bornholmeren købte sin heldige kupon hos Shell i Rønne, købte midtjyden sin hos EXTRA i Skive. De to heldige vindere kan altså hver især se frem til at få 1.000.000 kr. at forsøde tilværelsen for.

Danske Spil ønsker alle vinderne stort tillykke.

Vindertal:

13, 14, 16, 23, 31, 32, 35

LÆS OGSÅ:  Nybagt millionær: Jeg var ved at skvatte ned af stolen

Tillægstal:

5