Ældre kvinde voldtaget – 26-årig sigtet

Manden vil blive fremstillet i grundlovsforhør. Den indledende efterforskning pegede på en anden mand, men han har efterfølgende kunnet løslades.

En 26-årig mand fra Tønder-området vil i dag, lørdag, klokken 13.00 blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Sønderborg.

Manden er sigtet for forsøg på voldtægt af en ældre kvinde i Tønder natten til fredag. Her var en mand brudt ind til kvinden.

Den indledende efterforskning pegede i første omgang på en anden mulig gerningsmand, nemlig en 48-årig mand fra lokalområdet. Den videre efterforskning viste dog, at han med stor sandsynlighed ikke havde noget med sagen at gøre. I stedet kunne den 26-årige mand anholdes og sigtes.

Kvinden er selvfølgelig chokeret over det skete, men har ikke lidt fysisk overlast. Efter anmeldelsen blev der indsat ekstra patruljer i området, som kunne være med til at genoprette trygheden.

Ved grundlovsforhøret vil anklagemyndigheden anmode om lukkede døre. Syd- og Sønderjyllands Politi har derfor ikke mulighed for at oplyse yderligere om sagen i øjeblikket.