Danmark flager atter med hvidt

Justitsminister Peter Hummelgaard (S) har udtalt, at bogafbrændinger kun avler had og skader Danmarks interesser. Derfor skal de stoppes, og det bliver de nu med den nye koranfredningslov, skriver Mikael Jalving i Jyllands-Posten.

”Det ligner en tilståelsessag, fordi det er en tilståelsessag. Danskerne har at bøje nakken. Sjældent har en dansk justitsminister og statsminister udtrykt sig mere udansk. Dansk lov skal følge muslimsk lov, herunder globalt pres fra diverse slyngelstater og terrororganisationer.

Det er denne retning, vores regering trækker Danmark i, vel at mærke anført af Socialdemokratiet, som mere end noget andet politisk parti har muliggjort og støttet importen af mennesker, normer og islam fra den tredje verden og medvirket til at skabe mange af de sociale og kulturelle problemer, vi døjer med i snart sagt hver eneste by, skole og fodboldklub. Først bringer socialdemokraterne og venstrefløjen os en masse problemer på halsen herhjemme. Nu skal vi så danse efter muslimernes pibe i resten af verden, sekunderet af andre samarbejdspolitikere.

Peter Hummelgaard og hans slags lægger hermed en ny dimension til den progressive ødelæggelse af fædrelandet. Danmark flager atter med hvidt”.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)