Derfor stikker champagne salget af i år

Champagne er en mousserende vin, som kommer fra regionen Champagne i det nordøstlige Frankrig. Det er kun vin fra denne region, der må kaldes champagne. Kommer den mousserende vin fra andre områder end Champagne, bliver det ofte kaldt Crémant. Lignende vine i andre lande bliver refereret til som Spumante, Cava eller sparkling wine.

Sommeren byder på fester

Efter hvad der føles som en evighed med restriktioner, usikkerhed og planer, der måtte aflyses – så ser det ud til, at sommeren kommer til at indfri alle udskudte fester, anledninger og festivaler. Det er de færreste i Danmark, der de sidste par år ikke har måtte aflyse en fest eller fejring i form af f.eks. runde fødselsdag, bryllup eller andre festive anledninger i løbet af de sidste 2 år pga. pandemien. Derfor kan det forventes, at denne sommer bliver en årstid, hvor alt det udskudte skal indhentes – og derfor også fejres med lidt ekstra champagne. Der er anledninger, der skal fejres – og hvilken bedre måde at gøre det på end med en masse champagne.

Den perfekte drikkelse til fejring

Champagne er den perfekte drikkelse, når det kommer til fejring af vigtige milepæle og anledninger, der skal skåles på. Men denne sommer bliver ikke bare en fejring af udskudte bryllupper, konfirmationer eller runde fødselsdag. Danskerne har også fået deres længe savnet festivaler tilbage – og det skal i den grad også fejres! Både før, under og efter arrangementet. Det kan derfor forventes, at salget af champagne, og våde drikkevarer generelt, vil være stigende i år. Der skal festes løs med venner og familie, og der skal nydes, at vi kan være sammen med vores nære – uden de store restriktioner.

LÆS OGSÅ:  Grib sablen og skyd nytåret ind som Napoleons officerer

Fejr sommeren med manér

Så er din sommer fyldt med fejringer af dig selv, familien eller venner omkring dig – så gør det med den perfekte champagne. Champagne er den drikkelse, der oftest bliver forbundet med fejring. Brug derfor tid på at lære mere om det og find en, der passer til jeres selskab og fejring, så alle gæsterne kan nyde godt af det. Champagne er den perfekte velkomstdrinks til enhver anledning og kan altid bruges, når der skal skåles.

Er du i tvivl om hvilken champagne, der passer bedst til netop jeres aften ift. servering af mad, så hjælper Champagne Kælderen gerne med vejledning og informationer om de forskellige typer, så I kan finde det helt perfekte match til den perfekte aften.