DR skjuler voldsmandens etnicitet

I Danmark har de røde, kulturradikale medier igennem årene undertrykt advarende indvandrerkritiske røster, tilbageholdt politisk ukorrekte informationer om muslimsk indvandring og tabuiseret dens konsekvenser. Især for DR har indvandrer- og flygtningepolitik et nærmest religiøst præg, hvor fakta skjules, såfremt det stiller migranter i dårligt lys, og hvor omtalen af etnicitet undlades, selv når oplysningen er relevant.

Senest har DR forsøgt at skjule, at en voldtægtsanklaget læge er udlænding. Lægen er anklaget for at have bedøvet og voldtaget to kvinder. I hans hjem finder politiet en vandpistol, der er fyldt med sovemidlet Scopolamin.

Ifølge politiet bedøver lægen to kvinder med en måneds mellemrum og voldtager dem analt og vaginalt i mange timer. Politiet finder også 14 timers film og 188 fotos med børneporno i lægens lejlighed. Lægen filmer også adskillige andre kvinder, han har sex med. Kvinderne ved ikke, at de bliver filmet.

Det interessante er, at journalisten Emma Toft fra Danmarks Radio ikke fortæller, at der med stor sandsynlighed er tale om en udenlandsk læge med indvandrerbaggrund.

Denne oplysning er gemt væk langt nede i artiklen, hvor man kan læse, at der sad “en tolk” ved siden af den voldtægtssigtede læge. Læs mere her.

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.