Kærshovedgård – systempolitikerne har blod på hænderne

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Ikast-Brande byråd laver nu et fælles opråb til Christiansborg, fordi kommunen ikke længere magter opgaven med Udrejsecenter Kærshovedgård. Kærshovedgård er symbolet på dét, der er forkert med udlændingepolitikken i Danmark. Magtesløse politikere ser til, mens de gæster, de troede ville elske Danmark, nu har gjort Danmark til deres jagtmark for personfarlig- og berigelseskriminalitet. Vi har brug for et opgør med fortidens fantasier om menneskerettigheder og internationale konventioner, så vi kan genopdagelse vores fødselsret og ejerskab over vores jordlod.

Debatindlæg af Jonas Zuschke, Lokalformand for Nye Borgerlige i Aabenraa og Tønder

På Udrejsecenter Kærshovedgård bor der mennesker, som ikke er velkomne i Danmark. De har mistet retten til at være i Danmark, men vi kan ikke slippe af med dem. Selv de mest hårdkogte mordere og voldtægtsmænd går frit rundt. I stedet for at frihedsberøve dem, slipper vi dem fri på et sagesløst lokalsamfund, som lider under politikernes magtesløshed. Systempolitikerne har sat abstrakte principper og fantasier foran konkrete menneskers ve og vel.

Systempolitikerne lader sig binde på hænder og fødder af menneskerettigheder, EU og konventioner. De er stive og golde i deres begrænsede måde at føre politik på, selv når migranterne fosser ind i Europa. Og når de uønskede gæster begår grov kriminalitet, som gruppen har gjort gennem flere årtier, så påstår systempolitikerne, at det ikke kan være anderledes.

LÆS OGSÅ:  EU-frås afsløret

For systempolitikerne bliver det et spil i at opretholde og videreføre det system, som man har arvet fra tidligere generationer. Politik bliver et spørgsmål om procenter og marginaler, og ikke reelle forandringer. Al politik skal føres inden for nogle fastsatte rammer, og man tør end ikke tænke på politiske løsningsforslag, som ligger uden for disse fastsatte rammer.

Her er Nye Borgerlige grundlæggende et anderledes parti. Vi er ikke berøringsangste overfor internationale konventioner, eller alverdens internationale påbud om hvad vi bør gøre. Vi ser nemlig politik grundlæggende anderledes. Vi er villige til at tage de nødvendige midler i brug, for at sikre vores folkefærds tryghed og sikkerhed. Vi har ingen interesse i at videreføre det politiske system, som eliten igennem årtier har opbygget. For os er politik et værktøj til at løse problemer og skabe det gode liv uden hensyn til fortidens fantasier om en bedre verden.

Det konkrete problem, Kærshovedgård, fortjener en konkret løsning. Her kan vi med fordel se til England, som har forsøgt sig med et flydende fængsel til asylansøgere. Her satte man 500 asylansøgere på en pram. Mon ikke en engang stolt søfartsnation kan finde et skib, som kan benyttes som flydende udrejsecenter, som kun ligger til kaj, når en af de uønskede migranter om bord, frivilligt har valgt at rejse hjem?

LÆS OGSÅ:  Den Korte Alarm

Vi skal minde os selv om, at for hver dag systempolitikerne sætter fortidens fantasier foran viljen til at løse de konkrete problemer med nye værktøjer, er én dag mere, hvor systempolitikerne har blod på hænderne. Billedet om blod bør vække nok i alle, til at vide hvad jeg taler om, men for god ordens skyld; Integrationsbarometerets egne tal viser, at fremmede har et henholdsvis 2.5 og 3.5 gange højere kriminalitetsniveau end gennemsnittet for den mandlige befolkning.

For hver forbrydelse er der et konkret offer, hvis liv bliver drastisk forandret. Eksempelvis kvinder, som bliver udsat for overfaldsvoldtægter – her var 10 ud af 12 gerningsmænd fremmede, og kvinderne blev ofre for systempolitikernes afmagt og underkastelse for menneskerettigheder og konventioner. Med hver dag, der går, trækker 40 års håbløs indvandringspolitik et endnu større blodspor over vores land.

På Kærshovedgård finder vi de værste af disse kriminelle. Og med hver dag de ikke er frihedsberøvede, gerne til søs – og altså ikke på dansk jord, går endnu en dag, hvor systempolitikerne ofrer danskernes sikkerhed og tryghed på menneskerettighedernes alter.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)