En verden, man helst vender det blinde øje til: Simon Häggströms danske debut udkommer i næste uge

KRIMI I STOCKHOLMS UNDERVERDEN SKREVET AF BETJENT MED VIGTIG INDSIGT I EMNET.

Simon Häggströms danske debut giver en virkelighedsnær skildring af en mørk underverden af prostitution, trafficking og kriminelle bagmænd.

 

“Er jeg parat til at lade alt, jeg har, forsvinde, eller vil jeg dø?” spørger den tidligere prostituerede sig selv i det gribende forord. Simon Häggström har igennem 11 år specialiseret sig i menneskehandel i Stockholm og har tidligere skrevet anerkendte fagbøger om emnet. I ønsket om at brede sin vigtige viden endnu længere ud, udgiver han nu en krimiserie om emnet.

 

I bogen følger vi to unge kvinders tragiske vej ind i en underverden af kriminalitet, og vi følger efterforskerparret Markus og Natalia, som får nys om en gruppe mænd, der udnytter unge piger og indleder en operation for at stoppe dem. Men sporene er få, og politiet bliver stadig mere desperat. Kan de lade en sexkunde infiltrere de hemmelige møder på mission for politiet?

 

Om bogen:

Genre: Krimi

Vejl. pris: 249,95

Format: Indbundet

Sider: 384

ISBN: 9788771919509

 

Om forfatteren:

Simon Häggström er en svensk forfatter og politiinspektør og har igennem 11 år specialiseret sig i prostitution og menneskehandel. Han arbejder som city-betjent i Stockholm og har skrevet to meget omtalte fagbøger, Skugganslag (2016) og Nattstad (2017) og Udnyttet (Originaltitel: Flickorna som sprang) er hans romandebut og første del i en ny krimiserie.

LÆS OGSÅ:  Kan man finde kærligheden i en bogbus?

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)