Fitnesstendenser i 2020

Vil du gerne i gang med at træne, men har du svært ved at finde ud af, hvilken form for træning der vil passe til dig, er det en god ide, at du ser nærmere på de fitnesstendenser, der rører sig i 2020.

Der vil du nemlig have mulighed for at hente masser af inspiration, så du kan finde frem til den helt rette måde for dig at træne på.

Squat rack

En af de træningsformer, der kun vil blive mere populær i 2020 og de kommende år, er træning med en squat rack. Den kan du have derhjemme og dermed træne, når det passer dig. Det er ekstremt fleksibelt at tilpasse til din dagligdag.

Et squat rack er et stativ, hvorpå du kan have dine vægte hængende i forskellige højder. Dermed kan stativet hjælpe dig med at udføre forskellige former for træning med vægte.

Høj intensitetstræning

En anden populær form for træning er træning ved meget høj intensitet. Mange mennesker har i dag meget travlt, hvilket ikke giver meget tid til at træne. Når du træner ved høj intensitet, kan du dog opnå gode resultater, selvom du ikke bruger meget tid på din træning.

Du kan træne alene eller i hold, hvilket også er med til at gøre træningsformen meget effektiv for dig at gå til.

Teknologien hjælper dig med at træne

Vi har allerede set mange eksempler på, hvordan teknologien kan hjælpe os med at træne, og det kommer vi kun til at se mere til fremover. Det kan for eksempel være i form af pulsmålere, skridttællere og sportsure, der kan minde os om, at vi har siddet stille for længe.

Der findes altså mange forskellige måder, hvorpå du kan træne mere effektivt i 2020 og blive ved med at være motiveret, så du når dine træningsmål.